2015-10-12, 18:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!
Cytat:
Napisane przez micia00
U nas cos prószy, ale od razu topnieje
Pozdrowienia z łódzkiego
Ostatnio mam strasznie wysuszone usta. Co je posmaruje, to za godzinr znow mam suche
Juz mam dosyc mrozu, kataru, sezonu grzewczego
Oddajcie lato! 
|
A skąd jesteś dokładnie? Też tęsknię za latem Kocham je.
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------
Cytat:
Napisane przez butcher_girl
Poklocilam sie z Tzem...
Wielki foch, ze musial psu karme kupic i mu kasy nie zostawilam,no i musial zaplacic z karty na ktorej mial odlozone na tatuaz...
Potem wielki problem ze w domu musial po psie posprzatac.
Ledwo weszlam przez prog do domu to mi szmate rzucil na przedpokoj zebym wytarła to co Borys przed chwila nasikał. I po 2 min z pretensją w głosie czy jade do weterynarza?! Jak zapytalam czy on nie moze jechac,bo ja dopiero z pracy wrocilam,a on od 2h w domu to byl foch. Nasluchalam sie jaka ja balaganiara,ze syf wszedzie,ze on nie brudzi tylko ja wszystko,ze oczywiscie nic nie robie. Powiedzialam,zeby sie zastanowil co w ogole mowi... To ze specjalnym akcentem na te slowa powiedzial: NO , ja sie ciagle zastanawiam.
Ja zryczana,a on pojechal z psem.
Mialam ochote wywalic go za drzwi....
|
Kurczę już nie pierwszy raz tak odwala.. Jest dorosły, nawet bardzo, jakieś doświadczenia zyciowe ma,a wniosków z nich chyba nie wyciąga. Może Ty naprawdę za dobra dla niego jesteś? Dzielicie obowiązki na pół?
Bo widze,że kasa od Ciebie bo on ma odłożone na tatuaż. No sorry...
|
|
|