Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 7!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 18:47   #2336
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
U nas cos prószy, ale od razu topnieje

Pozdrowienia z łódzkiego

Ostatnio mam strasznie wysuszone usta. Co je posmaruje, to za godzinr znow mam suche

Juz mam dosyc mrozu, kataru, sezonu grzewczego

Oddajcie lato!
A skąd jesteś dokładnie? Też tęsknię za latem Kocham je.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Poklocilam sie z Tzem...
Wielki foch, ze musial psu karme kupic i mu kasy nie zostawilam,no i musial zaplacic z karty na ktorej mial odlozone na tatuaz...
Potem wielki problem ze w domu musial po psie posprzatac.
Ledwo weszlam przez prog do domu to mi szmate rzucil na przedpokoj zebym wytarła to co Borys przed chwila nasikał. I po 2 min z pretensją w głosie czy jade do weterynarza?! Jak zapytalam czy on nie moze jechac,bo ja dopiero z pracy wrocilam,a on od 2h w domu to byl foch. Nasluchalam sie jaka ja balaganiara,ze syf wszedzie,ze on nie brudzi tylko ja wszystko,ze oczywiscie nic nie robie. Powiedzialam,zeby sie zastanowil co w ogole mowi... To ze specjalnym akcentem na te slowa powiedzial: NO , ja sie ciagle zastanawiam.

Ja zryczana,a on pojechal z psem.
Mialam ochote wywalic go za drzwi....
Kurczę już nie pierwszy raz tak odwala.. Jest dorosły, nawet bardzo, jakieś doświadczenia zyciowe ma,a wniosków z nich chyba nie wyciąga. Może Ty naprawdę za dobra dla niego jesteś? Dzielicie obowiązki na pół?
Bo widze,że kasa od Ciebie bo on ma odłożone na tatuaż. No sorry...
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora