Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-13, 22:13   #1510
Jak dobrze
Raczkowanie

Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem! wjechaliśmy jeszcze na zakupy, dlatego nam tak zleciało. Czekaliśmy 1,5 godziny, taka była obsuwa, ale...
Dzieć jest! Ma całe 5 mm słyszeliśmy też serduszko! oczywiście sie poryczałam. Z USG wyszedł 6 tydz.2 dzień. Nastepna wizyta za 4 tyg. Mam duzo odpoczywać i dbac o siebie, słuchac organizmu, jesli boli mnie brzuch to znaczy ze sie przeforsowałam, czyli cytujac lekarza umyłam jedno okno za dużo, chodziłam za dużo, albo denerwowałam się za dużo. Poza tym tarczyca unormowana, przeciwciała niestety są bardzo niepokojące, ale na to nie mamy wpływy i musimy byc dobrej myśli. Lekarz bardzo spoko, zostaje u niego i nie ide już na prywatną wizytę a sprzęt ma mega wypaśny, najlepsze USG jakie jest na rynku (chłop się na tym zna bo siedzi w tej branży).
ogólnie to jestem przeszczęśliwa , jak wyszłam z gabinetu to też sie poryczałam jak bóbr, nie mogłam sie uspokoić! Chyba zeszły ze mnie wszystkie emocje.
Załącznik 6070261
Hurrrra!!Bardzo sie ciesze plat, cudownie
Jak dobrze jest offline Zgłoś do moderatora