Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-14, 15:45   #4328
paula5656
Zadomowienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5310234 0]Nie twierdzę, że masz lekką pracę, bynajmniej.
Odniosłam się tylko do tego, że się tyle musiałaś uczyć, a teraz pracujesz za najniższą. Dolicz dodatki, premie, płatny roczny urlop zdrowotny przelicz to przez liczbę godzin pracy w tygodniu (pensum) i nie wyjdzie tak strasznie. Odnieś to do innych grup zawodowych i voila ! Większość pracujących za tą najniższą ma znacznie gorzej.
Wkurza mnie jak narzekają nauczyciele, wojskowi (mam na myśli takich zwykłych trepów, nie kolesi z jednostek specjalnych czy innych wysokowyspecjalizowanych - ale oni raczej nie narzekają ) i rolnicy. Daliby sobie na luz, naprawdę.
EOT.[COLOR="Silver"][/QUOTE]
Naprawdę nie będę się wypowiadać na ten temat, dodatki są wprost zawrotne, kilkadziesiąt zł i proszę nie porównywać naszych zarobków do górników, wojskowych czy rolników, bo to jest śmieszne. Oczywiście każdy spoza zna sprawy najlepiej. Wystarczy tematu.

W mojej ulubionej S. ostatnio Pani, która próbowała dobrać mi zapach powiedziała "ten perfum", od razu odechciało mi się zakupów

Edytowane przez paula5656
Czas edycji: 2015-10-14 o 15:54
paula5656 jest offline Zgłoś do moderatora