2015-10-16, 22:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Oooo wróżki czarodziejki  hehehe objawów brak, jadę jutro w Bieszczady jejeje
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
ale zazdro! Bawcie się dobrze i wróćcie w trójkę 
Cytat:
Napisane przez muffi24
No dobra możecie być dumne, poszłam za waszymi radami i zmieniłam grupę tych warsztatów. Napisalam kolezankom na takim wspolnym czacie, ze zamienilam sie z inna osoba, bo nie czuje sie dobrze opowiadac o ciąży i porodzie w czasie kiedy sama miałam mieć dziecko.  chyba muszę zmienić kolezanki. .
Biegaczka szczęśliwego lotu
Jols nie wiem czy dojrzali, wiele razy słyszałam że ślub w wieku 18 lat to właśnie niedojrzałe
Czarna to miłego wyjazdu dla Was i dla psa
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
dobrze zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez ukojenie
Ciekawe jak tam Plat po ogloszeniu dobrej nowiny 
|
reakcje były takie:
moja mama zaryczana, przytulala nas płacząc i usmiechając jednocześnie.
moja siostra zaryczana i już zaczęła planowac remont w swoim domu, ile to ma niebezpiecznych rzeczy, co trzeba wymienić, co kupić, jak przestawiac meble ogrodowe zeby weszła piaskownica, basenik i hustwaki a potem zaczęła płakać i lamentować, ze bedzie ode mnie tak daleko, co też mnie przygnębiło .
mój tata udawał twardziela, ale kącik ust mu drżał i widac było, ze sie bardzo cieszy.
teść się uśmiechał i [przesyłał mi buziaczki zza stołu 
teściowa, hmmm zero emocji. jedyny tekst to "gratulujemy" i "wiedziałam, ze po to tu jedziemy" żal mi mojego chłopa bo widziałam jak się ucieszył z reakcji moich rodziców, a jak mu sie przykro zrobiło z reakcji, a raczej jej braku ze strony jego matki.
|
|
|