Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-16, 22:19   #2010
ukojenie
Zadomowienie

Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
reakcje były takie:
moja mama zaryczana, przytulala nas płacząc i usmiechając jednocześnie.
moja siostra zaryczana i już zaczęła planowac remont w swoim domu, ile to ma niebezpiecznych rzeczy, co trzeba wymienić, co kupić, jak przestawiac meble ogrodowe zeby weszła piaskownica, basenik i hustwaki a potem zaczęła płakać i lamentować, ze bedzie ode mnie tak daleko, co też mnie przygnębiło .
mój tata udawał twardziela, ale kącik ust mu drżał i widac było, ze sie bardzo cieszy.
teść się uśmiechał i [przesyłał mi buziaczki zza stołu
teściowa, hmmm zero emocji. jedyny tekst to "gratulujemy" i "wiedziałam, ze po to tu jedziemy" żal mi mojego chłopa bo widziałam jak się ucieszył z reakcji moich rodziców, a jak mu sie przykro zrobiło z reakcji, a raczej jej braku ze strony jego matki.
No to faktycznie tesciowa sie nie popisala
Szkoda tz .
Ale fajnie ,ze ogolnie tak pozytywnie bylo

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Nadrobie was jutro u fryzjera bo teraz lece spac. Dotarlismy. Wszystko ok
No to super , za wizyte i daj znac

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53132347]Ile razy przy migrenie można "bezpiecznie" wymiotować? Można powiedzieć, że od 6 nie jadłam, mogę przemęczyć do rana czy lepiej jechać na ip i zostać?

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No ogolnie wymiotowanie malo bezpieczne a chociaz pijesz duzo czy wszystko zwracasz ? Bo jak bez picia jestes , to ja bym jechala na IP.
ukojenie jest offline Zgłoś do moderatora