2007-09-18, 22:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? III
Cytat:
Napisane przez Rayne
Aga, Twojego nr 49 też na tej stronce nie ma 
I weź no mi koleżanko poleć jakiś porządny korektor na różne tam takie lepiej  który z tych, które sfotografowałaś, byłby taki naj? A może jakiś inny? Muszę sobie w końcu coś do tego bladego lica kupić, bo znów mam jakieś krostki podrażnieniowe...
|
Bo estyl się - mam wrażenie - przestał rozwijać, nie wprowadzają nowości, nie uzupełniają kolorystyki już posiadanych w bazie kosmetyków
Ja mam ogromną słabość do korektora w pędzelku ArtDeco jasno żółtego, chyba nr 5 - leciutki, świetnie się stapiały kolejne warstwy (na wypryskach), operowałam kolorem.. Dla mnie bdb A z tych które obfotografowałam to najlepszy stosunek cena/krycie itp ma moim zdaniem Flos-lek antybakteryjny - kryje całkiem nieźle, działanie antybakteryjne też się przydaje. Drugi to Dermacol w tubce - puściłam raz w świat i niedawno znów kupiłam - przydaje się przy dużych gulach trudnych do ukrycia przed ważniejszym wyjściem czy fotografem. Kanebo mi do gustu nie przypadł, HR raczej na cienie i jakieś małe pryszczyki, do kamuflaży (Dermacol w słoiczku lub ArtDeco) trzeba mieć serce Powtórzę to pewnie po raz kolejny - byłabym w siódmym niebie gdyby LRP wypuścił Touche Pro w porcelanowym odcieniu dla mnie korektor idealny gdyby nie kolor.
Cytat:
Napisane przez schaetzchen
O, właśnie o porcelanową laleczkę mi chodziło  Dziękuję! 
|
Proszę
|
|
|