2015-10-19, 09:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Cytat:
Napisane przez ann2016
no to mnie zawsze śmieszy  ja bardzo lubię trening na siłowni 
|
Ja też, żeby mi się jeszcze chciało rano wstać. Myślałam już nad robieniem treningu po południu, ale jakoś po pracy szczególnie jak wrócę koło 20 to tylko marzę o tym, żeby coś zjeść i się wyspać 
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------
Cytat:
Napisane przez Arya90
Rozumiem. Słyszałam, że nadczynność jest jeszcze gorsza, niż niedoczynność jeśli można to tak porównywać.A wyjątki się zdarzają. Moja mama na Hashi chudła jak szalona, moja koleżanka również. Ja w sumie jakoś nie tyłam, tzn. przytyłam 7 kg ale to zanim dowiedzialam się o chorobie, początkowo to zwalałam na chorobę, ale teraz w sumie myślę, że to tryb życia w dużej mierze się do tego przyczynił. Na ten moment nie uzyskałam wagi sprzed choroby, ale mieszczę się w spodnie sprzed choroby, właśnie dzięki spadkowi cm, więc w sumie jestem zadowlona 
|
No ja np. jak moja tarczyca osiągnęła dno (tsh < 0,001) to przytyłam 20kg w cztery miesiące. To było straszne. Niby to tylko kg, ale czułam się masakrycznie i nikomu tego nie życzę.
|
|
|