2015-10-19, 15:04
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!
Cytat:
Napisane przez Key_b
Dziewczyny ile liczyć za foto bo mi wołają kolo 4tys. Wydaje mi się drogo bardzo ale chyba takie Juz są ceny
|
Zależy: od regionu/zdjęć/tego co Wam się podoba.
My za foto płaciliśmy 1300zł (był do 2.30 + plener)
Cytat:
Napisane przez aankaa092
Z ciekawości wszlam na 1 post by zobaczyć kto kiedy bierze ślub. Zobaczyłam kogoś o nicku pannablack czy jakoś tak, w ogóle jej nie poznałam  .wchodzi jeszcze?
|
Cytat:
Napisane przez zambeza
nick kojarze ale moze z innych wątkow. trzeba zrobić czystki chyba 
|
Nie wchodzi. Mogę pousuwać jak chcecie 
Cytat:
Napisane przez VinVinara
Dziewczyny ale wstyd  Tak mnie tesciowie załatwili drinkami, ze Tz musiał mnie do domu odwozić. Trzyma mnie do ten pory... dramat
|

Cytat:
Napisane przez butcher_girl
Były rozmowy, rozmowy, przeprosił mnie, stara się, ale sama nie wiem... Nie przeszło mi jeszcze, jakoś inaczej się czuję niż wcześniej z tym wszystkim.
Rano wstałam z takim poczuciem, że nie jestem szczęśliwa... 
|
Również mam takie poczucie
Cytat:
Napisane przez butcher_girl
A u Was jak tam po weekendzie i jak nastawienie w dniu dzisiejszym? 
|
Weekend był super 
Cytat:
Napisane przez Caree678
Cześć dziewczyny. U mnie kiepsko dzień się zaczyna z migrena... A jutro obrona uczyć się trzeba.
|
Będziemy trzymać kciuki 
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
Hej. witam się.
Kiepsko się czuje psychicznie,żadnej motywacji do zycia. I jeszcze zazdrość,że wszystkim dookoła układa się lepie. Nic tylko se strzelić w łeb.
|
Ale smęcimy.
Witam wszystkie nowe dziewczyny 
Nacytowałam się i zniknęło, jak zwykle.
Hej Nie było mnie weekend i miałam do nadrabiania.
W sobotę Tż z bratem, swoim tata i wujkiem kryli blachą dach na 'owczarni', wieczorem byliśmy na pizzy 
Wczoraj byliśmy w kościele bo była msza za mojego tatę, potem byliśmy trochę u mojej mamy, u siostry - widziałam jej wszystkie szczurki - cudowne  A wieczorem zlaliśmy wino itp
|
|
|