Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-20, 20:11   #1099
paulinajazy
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziaj dostałam ovitrelle, w czwartek mam iui, i mam pytanie do was bo zapomniałam zapytać dr P: czy dziś lub jutro mam działać z mężem? Czy może mogę być pewna ze do iui pęcherzyki nie pekna i odpuścić?
Czy jest możliwa taka sytuacja, że jak na przykład pójdę na monitoring - mogę wtedy za dwa trzy dni umówić się z Dr na inseminację??? bo zastanawiam się nad tym, czy nie poruszyć tego tematu. I jak się to odbywa wtedy?? gdzie? (mnie obojętne czy Kraków czy Tarnów) - pytam ze względu na organizację w mojej pracy - trudno mi wziąć wolne...też chciałabym w takim wypadku porozmawiać z Dr czy to ma sens skoro, owulacja jest, mąż ma super wyniki, a do ciązy nie dochodzi, czy inseminacja coś da... może ma któraś jakieś doświadczenia albo rozmawiała z Dr na ten temat. Czytałam dzisiejsze wcześniejsze odpowiedzi i wiem, że jednym Dr poleca inseminację innym nie. Mnie nic o niej nie mówił, raz o in vitro, że jak nie dojdzie do ciąży to trzeba będzie zrobić... podłamało mnie to. Mam drożne jajowody.

Co do działań z mężem - wydaje mi się, że lepiej chyba poczekać, chociaż nie mam doświadczenia jeśli chodzi o IUI. Dr pewnie by powiedział jeśli trzebaby działać.

Edytowane przez paulinajazy
Czas edycji: 2015-10-20 o 20:17
paulinajazy jest offline Zgłoś do moderatora