Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-22, 14:38   #2442
pleblo26
BAN stały

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II

Cześć Wszystkim,

Jestem tu nowy i wszystkich Was witam serdecznie.Widzę, że wątek ciekawie się rozwija. Mam nadzieję, że do swojej załogi przyjmujecie też singli męskich.

Jak większość udzielających się w tym temacie też borykam się ze znalezieniem drugiej połówki przez portale randkowe. U mnie, przyczynę braku zainteresowania ze strony płci przeciwnej można zdiagnozować szybko. Średnio atrakcyjny jestem . Nie mam zamiaru się jednak z tego powodu poddać. Jak kogoś znajdę na pewno się pochwalę.

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
A ja tez bym tak nie generalizowala o kobietach w wieku 30 + Szczegolnie w odniesieniu do takich ktore dbaja o siebie, maja jakies sukcesy zawodowe na koncie, wiedza czego chca, sa dojrzalsze. maja doswiadczenie, zazwyczaj w tym wieku kobieta nabiera takiej swiadomosci siebie, nie zawraca sobie glowy kompleksami itd. Nie zawsze mlode kobiety wygrywaja z takim arsenalem zalet
Nie mogę się niestety z tym zgodzić. Mężczyznom bardziej podobają się młodsze kobiety. To jest fakt i nie chcę tutaj nikogo urazić. Do tego pewność siebie oraz sukcesy zawodowe u kobiety w oczach wielu mężczyzn nie mają wielkiego wpływu na ocenę jej atrakcyjności. Wygląd to czynnik najistotniejszy(ale inne cechy też oczywiście mają znaczenie). Porównując kobietę 22 i 32 letnią łatwo dostrzeżemy różnice w wyglądzie cery, włosów itd. więc nie widzę tutaj przewagi 30+ nad dwudziestolatkami.

Nie chcę tym postem nikogo urazić ale wszystko co napisałem to wynik moich obserwacji i rozmów z kolegami.

Ciekawe źródła potwierdzające moje obserwację:
http://x0.cdn02.imgwykop.pl/c0834752...52caa90eb45205
http://blog.okcupid.com/index.php/th...n-older-woman/

Pozdrawiam

Edytowane przez pleblo26
Czas edycji: 2015-10-22 o 14:43
pleblo26 jest offline Zgłoś do moderatora