Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 7!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-22, 15:51   #4297
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Była PannaBlack ale ją usunęłyśmy bo nie ma jej tu sto lat. Muszka z maja, ale też uciekła gdzieś, a ja nie pamiętam jaką ma datę
Zdjęcia w załączniku - robione laptopem także hmm taki kolor na szmince jakby wiśniowy

Super
Właśnie mnie się wydawalo,że ona jeszcze czasem coś tam napisała,ale ona chyba w końcu '16 tak?
to w końcu jaka ta szminka? bo na ustach wygląda inaczej niż na tym pojedynczym zdjęciu Lubię takie oranże.
Ja mam jedną pudrowy róż, jedną sliwkową, kolejną właśnie taką wpadająca w pomarańcz, jedną mocną fuksję,która w lato była moją ulubioną, jedną taką trochę jak pudrowy róż ale intensywna,nie delikatna i mój faworyt-róż z Golden Rose. Jedyny mat jaki mam,ale muszę się wybrać do GR po inne maty. W sumie nie wiem jaki to kolor,ale ani róz,ani czerwień. Taka wisnia bardziej

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja nawet wymiociny psa sprzątam ledwo się powstrzymując od wymiotowania.

Znowu piszesz o tych zaproszeniach. Jesteś PM 2017?
Czy firmę reklamujesz?
Jak ostatnio TŻ miał jelitówkę,to jak miałam sprzątać z miski po nim to tak mnie cofało, łzy w oczach. Kochany sam po sobie posprzątał. Biedny taki był słaby i blady,ale nie dał mi zwymiotować

No reklama,reklama,ale lolo stoi na straży
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora