2015-10-22, 19:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53199390]melisy nie pijesz? mnie uspokaja. dzisiaj to w koncu Cietak do trzewi zrozumialam, mam wrażenie, bo tez się popłakałam jak mala w oncu poszla spać. a takie to mi sie głupie to plakanie w poduszke wydawalo, ale w sumie nieźle rozladowuje stresssssss. i oreo wcinam teraz z inką. tatus PIERWSZY RAZ SAM poszedł z córka na spacer. o 18tej. ciekawe ile wytrzyma... i tylko dwa pytanie mi zadał, bo zadekowalam sie w sypialni i kazalam samemu ubrac hanie na spacer. "w co ją ubrac" i gdzie czapka" i jeszcze mnie dzis nawkurzal gledzac,ze on by chcial na macierzynksi pojść,że by sobie rade dał i w ogóle on sie tez nie wysypia bo musi wstac do pracy (o 6:30) i w weekendy musi odespac. i insze takie pierdoły. myslalam,ze go ☠☠☠ne nie no, zrobie mu chyba numer i bede budzic w nocy jak chodze karmic Hanke. albo mu ☠☠☠ne no nie wiem co lepiej 
o to też bezsennica! chociaz nie płacze pomiędzy?
o przechowywaniu w poj. na moc mleka na jakims blogu wyczytalam, a na nich napisane ze antyseptyczne. ale na szczescie moje mleko mrozone nie zostało użyte.
ale w plastiku chyba nie ma czegoś odklejajacego sie od struktury plastiku i przenikajacego do pokarmu hmmm.
a słoiczki z zamrozona zupka nie groza rozpeknieciem?
Rosario! przytulam Cie i trzymam kciuki za radzenie sobie bez TZta.
o wrocili juz. pol godziny spaceru, szał[/QUOTE]
Je..nij mu za kazdym razem jak wstajesz do Hani 
Cytat:
Napisane przez gosiak0512
Mam wyjca. Nawet w wannie wyla! Tylko raczki grane wiec czekam az M wroci i kolacje zrobi. Do tego mam malego kotka w domu i alergie na niego. Istny dzien swira
|
Oj. Każda z nas miewa takie dni :/
Skąd sie wziąć kotek?
Synek mega dzielny. Zadowolony po przedszkolu. Teraz musi mieć zaklejone to lepsze oczko i mało widzi. W przedszkolu będzie mu ciężko bo jednak szlaczki itp. Jakoś musimy z tym poradzić tzn. On sobie radzi lepiej niż ja. Oby to wszystko uaktywnilo to słabsze oczko. Nie wiem jak ja mogłam wcześniej tego nie zauważyć skoro on tak słabo widzi jednym okiem. Nie będę więcej o tym pisać. Nie mam siły i ochoty. Momentami czuję się jakby mnie tir przejechał
|