Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-22, 22:04   #147
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
DOMIMA dziś był przełom jakiś - dałam nowa zupkę marchewka z bobovity i zjadł prawie całą a poza tym tylko cycus. Zobaczymy jak to będzie jutro, żyję nadzieją ze zacznie w końcu zjadać solidne porcje

VIOLKA jest słoik z hipp cukinia z ziemniakiem, ale widzę ze juz dziewczyny napisały.

KAMILOVE współczuję bólu piersi. Ja tez tak czasem mam to staram się częściej przystawiac małego do tej piersi i głaszcze w trakcie karmienia. Oby szybko przeszło!
😚

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
W ogóle to dziś był nasz debiut w spiworku. Myślę że na zimę będzie super bo jest naprawdę ciepły! Ubralam lżej młodego bo wiedziałam że się upoci w tej welnie. Pojechałam z siostra do Tesco, chciałyby kupić jakiś szaliczek małemu, ale nie było i wyszlysmy z spodniami jeansowymi
Poza tym nakupilam sobie jedzonka trochę i kosmetyki, słoiczków parę wzięłam. A te słoiczków gerberki z rosska to które wchodzą Wam na promke? Te pierwsza łyżeczka tez?

Co do spiworka - mam długość 95 cm i ciesze się ze nie brałam krotszego bo w tym miejsca ma tak akurat

to fajnie ze śpiworek ok 😃

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie. Jestem nie w humorze, czytałam ale nie chce mi si nawet pisać. Byliśmy z małym u lekarza po maść że sterydami, wywalilo mi go tak że aż mi się płakać chce, bo wiem ze to swędzi, marudny jest, drapie się. cała buzia w czerwonych zaognionych plamach, dwie na rączce, na slopkach dwie duże. A ja nie wiem czy to jajko, czy raczej kaszki mleczne. Obstawiam to drugie, bo od 3 dni zjadal na kolacje dość dużo jak na siebie. Zresztą odkąd podaję kaszki to coś się pojawiało a ja myślami że to po poprzedniej akcji i zamiast niwelowac to mu dokladalam. Dziś to jakieś apogeum. Ledwie wygoilam poprzednie a teraz znów..
wracam do samych warzyw, bez mięsa, żadnych owoców poza jabłkiem i żadnych kaszek póki nie wygoimy. A potem od nowa, zeby sprawdzic. To AZS mnie wk.urw.ia. jak to od kaszek to może poproszę o receptę na nutramigen czy coś. Tylko to podobno śmierdzi, nie wiem czy mały będzie chciał z tym kaszki jeść. A chciałam mu podawać porcje mleczna, kaszki na wodzie średnio mi się widzą.
Ojej współczuję bardzo 😖