Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-23, 06:32   #1570
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
a jakie?
nie pamiętam dokładnie, po zobaczeniu ceny straciłam przytomność na kilka sekund ma jakieś 2 dysze do mycia tego i owego, które się fajnie ruszają w przód i w tył niezły bajer, ale ja tyle za kibel nie dam wolę przepuścić kasę w Syforze

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
smacznego ja mam dzis do kawy milkę z karmelem
moja ulubiena

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320410 2]Ja to już chyba jestem stara konserwa, ale wolę manualną szczotkę do zębów. Tzn. kupuję różne, takie fikuśne ale zawsze manualne. Kiedyś przez kilka lat używałam elektrycznej i ciągle miałam zapalenie dziąseł.

Ale co on myje ten kibelek ? Pupusia po wszystkim ? Mógłby łazienkę sprzątać skoro już tam stoi dniami i nocami.[/QUOTE]

Ja mam soniczną szczotę z Lidla i jest genialna nie umiem już używać zwykłej ale jest problem z końcówkami (producent nie pomyślał)

z a tyle kasy kibelek powinien sprzątać te dysze są do mycia pupki i okolic int.
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora