Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-23, 06:50   #4886
JudytaKas
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVII

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Przy Tobie to i tak jestem liliputem
ale jakim fajnym liliputem
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Witam sie w ten nieco deszczowy poranek dzis mamy ostatni dzien inwentaryzacji. Dzieki Bogu, bo potrzebuje odpoczynku
Kolezanka tez juz zatesknila za ksiegowoscia hah
U mnie za oknem normalnie noc, ciemno jak w siedzę już w biurze i nadrabiam wczorajszy dzień - coś czuje, że ten piątek będzie długi i męczący
Cytat:
Napisane przez Gaga1995 Pokaż wiadomość
Ja też już nie śpię, popołudniem na zajęcia. Chodzę jak osa, bo okres zbliża się wielkimi krokami. Na kawę nie liczę, bo niby przetwarzanie, ale nie miałam drugiej ankiety. Co do loterii paragonowej to jak zobaczyłam ile jest już tych paragonów, to zarejestrowałam jeden zwykły i jeden od fryzjera. Może na weekendzie będę miała czas to coś dodam. Chociaż to nierealne, żeby wygrać. I spróbuję ogarnąć jakoś w exelu budżet domowy, bo zawsze się zastanawiam na co tyle kasy idzie. Wiadomo będę robić wszystko byleby notatek z zajęć nie przepisywać
Już pomarudziłam, więc czas się ogarniać
Paragonową też odpuściłam

Kurcze chyba będę miała dziś dzień marudzenia (jestem przemęczona i rozdrażniona, a ta pogoda wpływa na mnie depresyjnie)
Humor ewidentnie poprawiłaby mi jakaś wygrana

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora