2015-10-23, 06:56
|
|
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5320414 7]Tak mnie ten kibelek zainteresował, że weszłam na ich stronę żeby poczytać co takiego potrafi. I siedzę z pustym żołądkiem i czytam o sedesie 
I słuchajcie, cuda na kiju.
Ma pilota dzięki czemu klapa podnosi się i opuszcza bez dotykania, myje okolice intymne pięcioma dyszami (ała), osusza i usuwa 'zapachy' Dla kobiet jest delikatniejszy system myjący - perlator. Ma podgrzewaną deskę i 'oświetlenie orientacyjne' - to chyba dla tych co nie mogą trafić
Jakby jeszcze sprzątał i wyprowadzał psa, to bym go brała 
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------
No toć. Jeden taki kibelek, to prawie trzy Goldy w Sephorze [/QUOTE]
  zapomniałam i pilocie, wczoraj w programie była demonstracja i jeszcze, żeby spuścić wodę nie trzeba nic wciskać tylko zbliżyć rękę do tego czegoś nad kibelkiem szaaaaałłłł 
 wolę Goldy w Syforze nić takie kosmiczne podmywanie 
---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------
W D. fajny zestaw pielęgnacyjny Lancome, jak ktoś lubi markę 
Wykończyłam wczoraj puder sypki Diora i prasowany Revlonu sypańców mam zapas, ale muszę kupić kompakt - wezmę Estee tylko czekam na jakieś powalające oferty 
|
|
|