2015-10-23, 07:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVII
Cytat:
Napisane przez Pollinaa
Tak sobie myslę, że może nie miałam tego Tchibo na rekomenduj bo nie wysłałam im oświdczenia  Już sama nie wiem...
|
Witam .
Ja też tak miałam. Dali mi na początku, krótko po zapisaniu chłodniki, a potem nic. Wy tu pisałyście o różnych kampaniach, a u mnie cisza jak makiem zasiał. A jak im to oświadczenie odesłałam to zaraz znalazły się kampanie i ankiety do wypełnienia.
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Agamede
Pogoda sprzyja marudzeniu niestety  Ja dziś obudziłam się z bólem głowy  Wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu, wypiliśmy winko i pewnie to jest przyczyną.
Też walczę z cerą mieszaną. Często wyskakują mi niespodzianki i zostają po nich przebarwienia. Przetestowałam wszystko o czym piałyście wcześniej, ale nadal szukam ideału. Używał jako wykończenia makijażu sypkich pudrów mineralnych, ale i tak po jakimś czasie się świece. Najlepiej i najdłużej matował Paese ryżowy, ale wygląda sztucznie na twarzy. Ziaję Manuka ja lubię.
Lecę teraz na zakupy, bo jutro rodzinną imprezkę organizuję i czeka mnie gotowanie, szykowanie itp
Niech nam posypią się wygrane, żebyśmy lepszy dzień miały 
|
Gratulacje rocznicy
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------
Cytat:
Napisane przez ikiwiki123
|
Paka super , ale będzie wyżerka
A wczoraj od południa jak wyszło piękne słoneczko to dostałam takiego jakiegoś spida,że pomyłam okna, wyprałam i pozawieszałam firanki i zasłonki i ogólnie porządek w domku zrobiłam Czasami w trzy dni tyle nie zrobię. A dziś jak na razie padam ze zmęczenia, wczorajszy dzionek się odzywa. Ale co tam co posprzątałam to posprzątałam
Czas edycji: 2015-10-23 o 07:55
|
|
|