2015-10-23, 07:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
Napisane przez stokrotenka18
Butterfly wow. Zniechecacie mnie mimo że jestem do dzieci już i tak zniechęcona. Masakra... ale ja sądzę że mój TŻ będzie we mnie wpychac jedzenie. Teraz ciągle mówi ze go oszukuje ze się nie najadam [emoji38] żołądek mi się skurczył i taki efekt. Woec w ciąży czuje ze będzie nadopiekuńczy
Jestem wymięta. Grzesze. Mam złe dni.
Co do zaparć to najlepiej działały owoce. Ale nie jest tak źle. Choć mam nadzieje ze przespie ta noc. Z newsów to kości wołają o ruch. Jak nie mam ruchu to biodra mnie bolą. Wiec dziś coś poczynie mam nadzieje. Rano zaliczyłam bieg na autobus ! 
|
Haha bieg na autobus, ja takich ćwiczeń zaliczałam kiedyś wiele, a odkąd mieszkam w De to nawet nie wiem co to autobus 
Teraz robią badania na ciąże cukrzycową, także nikt ci nie pozwoli za dużo przytyć 
Cytat:
Napisane przez mmelisjaa
Agafisia :-D wstrząs mi taki psychiczny zrobiła specjalnie :-D żebym za dużo nie jadła
A własnie! Ćwiczyłam Mel B posladeczki. Jestem z siebie dumna że się zmobilizowalam nawet do takiej małej rzeczy :Oklaski:
Butterfly ćwiczymy Twoja silna wole  na siłowni raz biegałam na bieżni okolo 15minut i Przeszłam na orbitrek, bieganie daje fajne efekty ja zawsze niebiegajaca  jakoś mi ciężko zawsze, za mocna grawitacja
|
Uwielbiam ćwiczyć Mel B pośladki, moje naj naj ćwiczenia Mimo, że na swoje pośladki nie narzekam, to jedyny mój atut 
Ja wczoraj jak zeszłąm z tej bieżni to myślałam, że się przewrócę, to dziwne uczucie i grawitacja Czułam się jakbym coś wypiła 
Cytat:
Napisane przez ewullka87
Ja tez sie dobrze czulam przy 47-48 kg. A teraz 50-52 mi starczy. Czyli mamy pidobne cele 😃
|
A ile masz wzrostu? Ja mam tylko 161-162 jak się wyciągnę Taki ze mnie krasnal 
Cytat:
Napisane przez bejata440
Hej hej hej ale my zmotywowane jesteśmy nie ma co!
Po pracy wyszłam na wybieganie ale skończyłam wcześniej niz zamierzałam. Było za ciemno za zimno i zwyczajnie sie bałam mimo ze miałam latarkę  6,2km wyszło: podbiegi i zbiegi. Rewelacyjna trasa do treningow.
Leżę wlasnie w wannie, a kolacje zlecilam swojemu kochankowi.
PS znowu jadłam pierniczki
Mmelisja dupke ćwiczyć to ważna rzecz! Brawo.  ja tez na siłowni wybieram orbitrek zamiast bieżni. Bieżnia czasem do interwałów albo do marszu pod gore.
Mi rownież okropnie włosy lecą ;( jest mi przykro bo pięknie rosły. Łykam drożdże piwne teraz.. I używam "dobrych"kosmetyków.. Ale tak jak mówisz - stres, zmęczenie robi swoje.
Tak Butterfly - boso to można chodzić na dworze ale nie na maszynach  obuwie!!
Przykro mi z ta tz praca ;(
Apropo jezykow - ja doszlifuje niemiecki maksymalnie z czasem i poprawie angielski w listopadzie teraz ;p bo mamy gości z wielkiej Brytanii dla których prowadzę badania - wiec fajnie jakbym sie luźno dogadała ;D
|
No właśnie przez to, że jest ciemno ja zrezygnowałam z biegania na dworze. Ja mogę tylko w godzinach 5.30 do maks 6.40 albo po 17.30 a wtedy też jest ciemno. Uwielbiam biegać na dworze, jednak narazie pomęczę trochę bieżnie 
Ja ci dam pierniczki 
A takie ćwiczenia jak np z Melką to też w obuwiu ćwiczycie? Ja tylko biegam na bieżni lub dworze w obuwiu, a reszte w skarpetkach lub na boso No chyba że są to jakieś mocniejsze ćwiczenia, jak Killer Chodakowskiej, to wtedy też zakładam obuwie, ale już jej wieki nie ćwiczyłam 
Aaa i nie pisz z wanny, bo ci komórka wpadnie i ją utopisz
|
|
|