Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-23, 07:50   #85
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
[B]
coś ty ja nigdy w butach nie ćwiczyłam...a stopy od niedawna mi drętwieją i po pół godziny dopiero...
buttefly-o kurcze...to lipa....bez sesnu miało się wyjaśnić teraz...będą go tak zwodzić jeszcze długo coś tak czuję....

ja się ożłopałam koktailu z jabłka banana i awokado...i nie chce mi sie juz ruszać miałam niedojrzałe awokado-gorzko mi teraz...
Ehh ciii coś czuję, że nastąpi jakaś zmiana w jego pracy, a właściwie w jego podchodzeniu do pracy Aaa i dostałam wczoraj RÓŻYCZKI
Awokado w życiu nie jadłam, nie lubię takich innych egzotycznych owoców, no chyba, że liczi

Cytat:
Napisane przez Kalioope Pokaż wiadomość
Agafisia nie wiem widzialam go dwa razy w przelocie ale coraz więcej osób mi mówi, że o mnie pyta a 'ten mój' to wątpię żeby się zainteresował. Lubię kiedy to facet zabiega o kobietę, ten mi trochę zaimponowal :P nie potrafię nawet opisać jak wygląda ale dziś go widziałam i jak tylko na mnie spojrzał to wiedziałam, że to on. No normalnie jakby chcial przewiercic mnie na wylot wzrokiem :O zobaczymy jak akcja potoczy sie dalej

Uwaga jestem mistrzem. Wkurzylam się dziś i właśnie dokonczylam resztę chipsow z kiedyś tam i pije piwo za chwilę znów będę gruba
Ja jeszcze ze dwie godzinki posiedzę a Wam dobranoc
Oj nie ładnie, jak nie jedna je batony, druga pierniki to ty chipsy. Ooo fuj pewnie były takie już wywietrzałe, jak mogłaś to zjeść
I dobrze niech to facet sobie polata za tobą, a nie ty za nim

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Hejka ja do pracy idę wczoraj nie cwiczylam.miałam zły dzien ostatnio mam jesienna depreche chyba nic.mnie nie cieszy do tego mam znów bolesna połowę cyklu
Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej

Ja melduje zaliczone 115min rowerka, już wyprysznicowana, uczesana, spadam na kurs i WOCHENENDE
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując