2015-10-23, 07:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
Napisane przez agafisia
[B]
coś ty  ja nigdy w butach nie ćwiczyłam...a stopy od niedawna mi drętwieją i po pół godziny dopiero...
buttefly-o kurcze...to lipa....bez sesnu miało się wyjaśnić teraz...będą go tak zwodzić jeszcze długo coś tak czuję....
ja się ożłopałam koktailu z jabłka banana i awokado...i nie chce mi sie juz ruszać  miałam niedojrzałe awokado-gorzko mi teraz...
|
Ehh ciii coś czuję, że nastąpi jakaś zmiana w jego pracy, a właściwie w jego podchodzeniu do pracy Aaa i dostałam wczoraj RÓŻYCZKI 
Awokado w życiu nie jadłam, nie lubię takich innych egzotycznych owoców, no chyba, że liczi 
Cytat:
Napisane przez Kalioope
Agafisia nie wiem  widzialam go dwa razy w przelocie ale coraz więcej osób mi mówi, że o mnie pyta  a 'ten mój' to wątpię żeby się zainteresował. Lubię kiedy to facet zabiega o kobietę, ten mi trochę zaimponowal :P nie potrafię nawet opisać jak wygląda ale dziś go widziałam i jak tylko na mnie spojrzał to wiedziałam, że to on. No normalnie jakby chcial przewiercic mnie na wylot wzrokiem :O zobaczymy jak akcja potoczy sie dalej
Uwaga jestem mistrzem. Wkurzylam się dziś i właśnie dokonczylam resztę chipsow z kiedyś tam i pije piwo  za chwilę znów będę gruba
Ja jeszcze ze dwie godzinki posiedzę a Wam dobranoc 
|
Oj nie ładnie, jak nie jedna je batony, druga pierniki to ty chipsy. Ooo fuj pewnie były takie już wywietrzałe, jak mogłaś to zjeść 
I dobrze niech to facet sobie polata za tobą, a nie ty za nim 
Cytat:
Napisane przez Promyk03
Hejka  ja do pracy idę  wczoraj nie cwiczylam.miałam zły dzien ostatnio mam jesienna depreche chyba nic.mnie nie cieszy do tego mam znów bolesna połowę cyklu 
|
Mam nadzieję, że dzisiaj jest już lepiej
Ja melduje zaliczone 115min rowerka, już wyprysznicowana, uczesana, spadam na kurs i WOCHENENDE
|
|
|