Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-23, 08:01   #1257
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez aniusia49 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny )
Dziś czeka mnie bardzo miły dzień, kosmetyczka i fryzjer a na koniec spotkanie z przyjaciółkami Poniedziałek nadchodzi wielkimi krokami, ale raczej @ przyjdzie.. Wszystko na to wskazuje

Miłego dnia
Mmm zapowiada Ci się fajny dzień Miłego

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Właśnie stoję w korku, to się przywitam
Jak samopoczucie kochana? Spanie, mdłości czy dobre?

Ja dziś mam wolny dzień, za to weekend pracuję. Jeszcze mi chcieli zmienić zmianę na popołudnie ale się nie zgodziłam, no bez przesady...Idę na 12 - 20 ale lepsze to niż do 23.

Co do macierzyńskiego to ciężka sprawa bo z jednej strony nie wyobrażam sobie oddawać rocznego dziecka do żłobka Ani do rodziców bo nasi rodzice pracują wszyscy oprócz taty TŻ ale on jest bardzo poważnie chory więc też odpada.
No i kwestia kasy - nasze mieszkanie stoi w stanie surowym (mieszkamy chwilowo u teściów do wakacji) i będziemy musieli wziąć kredyt na jego "zrobienie" - a jak tu go spłacić z takich groszy na macierzyńskim Sama pensja TŻ raczej nie wystarczy na wszystko.

Sama nie wiem, ale będzie dzieciątko to będzie rada na wszystko W sumie TŻ twierdzi że on by mógł i chciał zostać z dzieckiem, zarabiamy bardzo podobnie więc straty finansowej by nie było...ale z drugiej strony on lubi swoją pracę a ja nie No i ja chcę skończyć tę administrację więc przyda mi się ten rok wolnego od pracy...

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-10-23 o 08:05
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora