2007-09-19, 16:21
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Cytat:
Napisane przez aneecia
Hej. nie sadzisz ze to troche nieladnie z Twojej strony ? Zapewne sama nieraz skorzystalas z adresów które podały dziewczyny więc czemu sie im nie odwdzięczyć? Przeciez skoro juz dostałas gadzety od nich to przeciez ci ich nie odbiora.
I prosze nie obraź sie na mnie, ale takie jest moje zdanie. Bo gdyby kązda z Wizażantek miała takie podejscie do sprawy do ten watek mógłby nie istnieć bo nie byłoby wogóle adresów.
Oczywiście nie namawaim Cie , zebys dawała Wszystkie adresy które sama znalazłas. Bo rozumiem ze sie napracowałas.
PS. Moze zle zrozumiałam Twój zwrot "zeby ich nie spalic" więc jesli tak to przepraszam.Jesli nietrafnie zinterpretowałam twój post to prosze powiedz mi co miałas na mysli.
Pozdrawiam, Aneta
|
Hmmm... A nie zauważyłaś może że adresy które są podawane na forum to adresy firm które często już na swojej stronie internetowej piszą: "w związku z bardzo dużą ilością próśb o gadżety reklamowe informujemy, że już nie wysyłamy" itd. itp. W związku z tym wolę się wymienić z dziewczynami adresami pewnymi, które na forum nie zostały umieszczone. Nieładnie to jest iść na łatwiznę. Nie sądzisz? Przecież normalne że jeśli jakaś firma wyśle gadżety i nagle zostanie zasypana 200 takimi prośbami w ciągu tygodnia to już raczej nie będzie chciała nic wysyłać. Inaczej z darmowymi próbkami gdzie wystarczy wypełnić tylko formularz żeby coś dostać. A myślę że jest większa frajda jeśli coś się wyszuka samemu i na to zapracuje.
Ja wychodze z takiego założenia i nie korzystam z gotowych linków bo to dla mnie mała frajda. Jeśli już to tylko wymianka tak jak napisałam wcześniej. A jak Ci nie odpowiada to trudno.
EDIT: Zresztą dużo osób wchodzi na forum bez rejestracji.
EDIT: Jeszcze jedno. Aneecia - nie zarzucaj mi że to nieładnie bo tak mniej więcej spojrzałam na Twoje posty w tym wątku i jakoś nie widzę żebyć jakieś linki i namiary podawała. Być może się mylę, jeśli tak to sorki.
|
|