Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Siłownia i wzrost wagi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-23, 11:14   #4
kasia6713
Zakorzenienie

Dot.: Siłownia i wzrost wagi

Cytat:
Napisane przez Aggis Pokaż wiadomość
kasia6713 - napisałaś esej o "przytyciu" 0,7 kg nie analizuj tak wszystkiego szczegółowo, ćwiczysz dopiero od miesiąca, poza tym głównie cardio, pewnie Ci się woda zatrzymała, może jesteś przed @ i stąd ten minimalny wzrost. Nie ma co sugerować się tylko cyferkami na wadze, dobrze że zaczęłaś ćwiczyć i nie rozumiem po co od razu robisz sobie przerwę? Jak masz wątpliwości co ćwiczyć i jak skonsultuj się z trenerem. Nie wiem jak się odżywiasz, ale może postaraj się uciąć trochę węglowodany, jedz więcej białka, zdrowe tłuszcze, warzywa i owoce, pij dużo wody.
Aggis, nie jestem przed @ a tydzień po niej (wiem jak zachowuje się moje ciało przed @, więc gdyby było to przed to nawet nie martwiłabym się tym).
Jem mniej słodyczy, więc mniej cukrów. Spożywam więcej białka (w szczególności w nabiale), warzywa i owoce na tym samym poziomie. Nie chcę zmieniać całkowicie swojego żywienia, ale staram się od zawsze jest w miarę zdrowo (z przerwami na lato gdzie pozwalam sobie na więcej).
Nie chodzi o 0,7 kg tylko o sam fakt ponownego przytycia. Jem mniej, ruszam się dużo więcej a waga wzrasta. To mnie tylko martwi i szukam błędu