Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
hejka to w tych waszych niemczech limuzynami sie jeździ chyba jak nie ma autobusów
tubiś-ale zapłon no ale lepiej późno niż wcale
promyczku i rombek-uszki do góry kochane...przesyłam wam buziaki 
beatka-żadnych ćwiczeń nie robię w butach no chyba że na kije idę ale nie mam nawet adidasów...uwielbiam trampki i trampkopodobne
haha-to faktycznie musiało być smaczne-krewetki w cynamonie bleee
kocie-co biedo znowu z tobą? często chorujesz...zdrowiej maleńka a u nas to co zwykle-zamiast ćwiczeń czekolada
nie wiesz co u neski? bo jej nie widać od jakiegoś czasu
butterfly-ooo to mam nadzieje że się szykują zmiany na lepsze
ja awokado lubię jest ciekawe lubię koktajle z awokado z bananem i jakbłkiem albo szpinakiem lubię do sałatki wkroić i lubię zrobić pastę na kanapki z sokiem z cytryny, solą i pieprzem oczywiście najlepsze miękkie ja wczoraj miałam twarde i było lekko gorzkie...a liczi to jest mega egzotyczne jak pracowałam w lidlu to próbowałam wszystko co było i teraz też jak coś sie pojawia to próbuje
a z ta bieżnią twoją to mi sie przypomniało jak Bridget Jones ćwiczyła uwielbiam ten film ponoć trójkę robią
kaliope-bo tak powinno być że facet biega za kobietą a przystojny chociaż?? próbował cię zahipnotyzować-uważaj
hehe to musiałaś być zdesperowana zwietrzałe miękkie chipsy zalane piwem znam to ale nie popieram hehe
ja dziś mamie kupiłam w prezencie torebeczke ostatnio mówiła ze musi sobie kupić a potem jej wypadł spory wydatek jak psa na operacje dała...a ja mam skitrane swoje prywatne wiec w przypływie miłości zrobiłam jej prezent cieszę się jak głupek-bardziej niż ona
a po południu planuje zajść do lasu na grzyby-ponoć jeszcze są

|