2015-10-23, 11:33
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Siłownia i wzrost wagi
Cytat:
Napisane przez kasia6713
Aggis, nie jestem przed @ a tydzień po niej (wiem jak zachowuje się moje ciało przed @, więc gdyby było to przed to nawet nie martwiłabym się tym).
Jem mniej słodyczy, więc mniej cukrów. Spożywam więcej białka (w szczególności w nabiale), warzywa i owoce na tym samym poziomie. Nie chcę zmieniać całkowicie swojego żywienia, ale staram się od zawsze jest w miarę zdrowo (z przerwami na lato gdzie pozwalam sobie na więcej).
Nie chodzi o 0,7 kg tylko o sam fakt ponownego przytycia. Jem mniej, ruszam się dużo więcej a waga wzrasta. To mnie tylko martwi i szukam błędu 
|
Pisząc węglowodany nie chodziło mi tylko o cukier i słodycze, ale o chleb makaron itd. - nie wiem jak się odżywiasz także ciężko cos doradzić. Piszesz, że jesz dużo nabiału - może wywal go z diety i zastąp bardziej wartościowym białkiem - z jajek i ryb. Od nabiału sporo osób "puchnie". Możesz mieć jakąś nietolerancję pokarmową, albo po prostu zatrzymała Ci się woda w organizmie. Nie ma sensu przerywać siłowni tylko dlatego, że masz 0,7kg więcej na wadze.
|
|
|