2015-10-23, 12:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
On 50 kilka zł kosztuje ale staram się go dorwać zawsze na jakieś promocji. Starcza tez mi na długo 
|
Tak szczerze to ja bym nawet stówkę dała, gdybym w końcu znalazła coś co by mnie zachwyciło a tak, albo mi się wydaje, że jest efekt maski, albo że podkreśla skórki, albo się błyszczy, albo roluje i milion innych wad 
Pójdę obczaić ten co polecacie - może nawet jakiś odcień mi się uda dopasować 
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Jasne że nie! Dziękuję ci za rady i otworzenie oczu. Orientujesz się może, czy sąsiedzi mogą zadzwonić na policję ? I czy mogę mieć jakieś problemy przez to, ze będzie wył?
|
Zadzwonić to sobie zawsze mogą, ale ciszy nocnej nie ma. Poza tym dzieci też wrzeszczą, a nikt rodzicom mandatów nie wlepia. Po pierwsze myślę, że nie przyjechali by, po drugie przecież to zwierzak co masz mu pysk związać? Ludzie słuchają głośno muzyki, wiercą w ścianach itd. Poza tym zapewniam Cię, że nie będzie wył 4 godziny. Może coś zniszczyć, więc jak dasz radę ogranicz mu przestrzeń np. do korytarza i łazienki. Plus najważniejsze mocno go zmęcz przed wyjściem najlepiej spacerem.
|
|
|