Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-23, 12:28   #4516
Iskra14
Zakorzenienie

Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
On 50 kilka zł kosztuje ale staram się go dorwać zawsze na jakieś promocji. Starcza tez mi na długo
Tak szczerze to ja bym nawet stówkę dała, gdybym w końcu znalazła coś co by mnie zachwyciło a tak, albo mi się wydaje, że jest efekt maski, albo że podkreśla skórki, albo się błyszczy, albo roluje i milion innych wad

Pójdę obczaić ten co polecacie - może nawet jakiś odcień mi się uda dopasować

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Jasne że nie! Dziękuję ci za rady i otworzenie oczu. Orientujesz się może, czy sąsiedzi mogą zadzwonić na policję ? I czy mogę mieć jakieś problemy przez to, ze będzie wył?
Zadzwonić to sobie zawsze mogą, ale ciszy nocnej nie ma. Poza tym dzieci też wrzeszczą, a nikt rodzicom mandatów nie wlepia. Po pierwsze myślę, że nie przyjechali by, po drugie przecież to zwierzak co masz mu pysk związać? Ludzie słuchają głośno muzyki, wiercą w ścianach itd. Poza tym zapewniam Cię, że nie będzie wył 4 godziny. Może coś zniszczyć, więc jak dasz radę ogranicz mu przestrzeń np. do korytarza i łazienki. Plus najważniejsze mocno go zmęcz przed wyjściem najlepiej spacerem.
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora