Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - praca - stanęłam w miejscu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-23, 19:37   #8
korpozwierzak
Przyczajenie

Dot.: praca - stanęłam w miejscu

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Pamietaj ze przysluguje Ci urlop na zadanie.Moim zdaniem nie ma sensu chodzic na rozmowy do kierownika skoro tak Cie potraktowal.zacisnij zeby i szukaj nowej pracy.ja tez kiedys bylam w podobnej sytuacji.staralam sie,zostawalam dluzej,przychodzilam w soboty a kierownictwo mialo to w d...na szczescie udalo mi sie zmienic prace i teraz jestem bardzo zadowolona.
Pamiętam, ale biorąc pod uwagę to, że niebawem kończy mi się umowa nie chciałabym z niego korzystać.
Dobrze, że Ci się udało. Mam nadzieje, że i mnie to spotka.

Cytat:
Napisane przez onomatopejka Pokaż wiadomość
Ciężko mi powiedzieć czy nie uznają tego za narzucanie się. U mnie w firmie jeśli ktoś kilka razy prosi o awans to jest to brane pod uwagę i raczej nikt nie uważa tego za nic złego. Ja też uważam, że trzeba walczyć samemu, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi. U Ciebie jest trochę inaczej z tego co piszesz, wiec faktycznie może lepiej byłoby to póki co zostawić jak jest. W końcu już wiedzą czego oczekujesz. Najwyżej przypomnisz się za jakiś czas. Miałam kilka rozmów o pracę i nigdy nie było problemu, żeby ustalić je po godzinie 16 jak już byłam po pracy. Potencjalny pracodawca musi liczyć się z tym, że osoba pracująca nie może wyjść z pracy o każdej porze. I nie stresuj się rozmowami - to naprawdę nic strasznego, rekrutujący są zawsze mili i przyjaźnie nastawienie
Co do rozmów to zdaję sobie sprawę, że można umówić się na późniejszą godzinę. Jednak ja musiałabym szukać w tym oddalonym mieście, a tutaj pojawiają się schody - dojazd plus minus 2 h.
U mnie stres wynika również z młodego wyglądu, mimo że mam 26 lat wyglądam co najwyżej na 21, no 22. Boję się, że przez to jestem skreślona w większości firm. Niestety, ale szukałabym tylko lepszej pracy, zmiana na jakąkolwiek mnie nie interesuję i wydaję mi się, że pracodawcy mogą mnie odrzucać ze względu na to. Jednak dziękuję za takie słowa, może pomogą mi choć trochę w przełamaniu strachu.
korpozwierzak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując