Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-25, 20:09   #689
Monkakon
Zadomowienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII

Cytat:
Napisane przez nitramsch Pokaż wiadomość
Tylko jak coś można testować, skoro się tego nie używa. Jak na str była np akcja Łowicza, ta z sosami to zapraszałam znajomych na "obiadki". Bo jakbym miała pisać raporty bez próbowania? Pewnie potem na wielu portalach pojawiają się fikcyjne opinie, bo towar sprzedany, nieprzetestowany, a coś napisać było trzeba.
A ja głupia się tym sugeruję. Teraz wiem dlaczego moja opinia się czasami nie pokrywa z opiniami innych ludzi na temat produktu. Ja akurat nie mam tam konta, ale TŻ ma i się napalił na tą kampanię. Szkoda, bo nasi znajomi by naprawdę pili kawkę.
też byłam rozczarowana jak dowiedziałam się jak powstają "opinie" którymi się sugerowałam

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53227052]☠I zrobić zdjęcie "przedstawiające powyższy Produkt z linii „Zielone Wzgórza” – swobodnie obrazujące pozytywne emocje związane z Produktem lub jego opakowaniem☠☠ i zachęcające do jego spróbowania..." wiec ja daje sobie spokój [/QUOTE]

wg. mnie trochę dużo wymagają jak za takie nagrody

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez lajna Pokaż wiadomość
Ale chamstwo z tym sprzedawaniem nagród....
jak mnie wkurzają takie polaki cebulaki tylko nabrać żeby mieć z tego kase.
A ktoś kogo nie stać na taki ekspres i móglby naprawdę cieszyć się z wygranej musi się obejść smakiem bo jakiś dziad chciał sobie zarobić na tym
Handel kwitnie, nie ma bata nie wyeliminuje tego ....

Perfekcyjna pani swojego chaosu
Monkakon jest offline Zgłoś do moderatora