Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-26, 21:38   #628
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
jesteście szalone...tyle napisać beze mnie??? No to piszę co u nas. Jak do tej pory najdłuższa moja wizyta bo w gabinecie siedziałam pół godz. Gin zadowolony bo waga stoi w miejscu, ketonów w moczu brak, mam anemie i dalej łykać żelaztwo...ciśnienie ok, mierzyć już tylko co 2 dzień. P sobie ładnie rośnie i ma ok 560g. Usg miałam dość długie. Mam fajne zdjęcie buziolka a na drugim ptaszka dodam jutro w k Gin się śmiał że chce wypożyczyć mojego męża bo doświadczony w robieniu synów a on chce syna. ma córkę więc nie chce ryzykować opóźnienia było pół godz za co bardzo mnie przepraszał i pytał czy mu gardło poderżnę powiedziałam że nie a ten do mnie "ma pani serce anioła"...no lizus po prostu...stwierdził że mam ładny charakter pisma...ale to nic odkrywczego bo już to w życiu setki razy słyszałam
Coś tam gadamy gadamy a on w pewnym momencie "no to teraz panią rozbierzemy"...to mówię że jak tam doktor chce to ten uśmiech i oczywiście....
Pytałam go o to ciągnięcie pod brzuchem to mówił że wszystko ok bo po stosunku jak człowiek pobudzony to macica się kurczy i stąd to ciągnięcie...i mam się nie martwić...i mówi że wszystko będzie ok jak nie będę miała czterech stosunków dziennie...
Na kolejną wizytę mam glukozę zrobić, morfologię, mocz i chyba tyle...I mam się zapisać na za 4 tyg nie później bo za rzadko się spotykamy
żartowniś z tego Twojego gina fajnie, że wszystko ok

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
aga super że wszystko ok i z wynikami i z wagą
Aninis wymiękam z tym Twoim lekarzem no serio powinien sam dać wizytówkę, a w razie jakiejś awarii to jak się z nim kontaktować ? gołębia wysłać ? ja swojej gin przed ciążą nie znałam zupełnie, ale zanim tam poszłam to zrobiłam wywiad i stwierdziłam, że jak coś mi pasować nie będzie to zmieniam od razu....tym bardziej, że prywatnie chodzę więc jej też powinno zależeć żebym była zadowolona u Ciebie będzie wszystko dobrze tylko ta niewiedza odnośnie badań i podejście lekarza mnie przeraża a może on taki lajtowy jest i na luzie podchodzi poprostu ?

Ja to chyba inna jestem, bo mi tam nie trzeba telefonu do gina. Jak się coś dzieje co mnie mocno niepokoi a w ten dzień mój gin nie przyjmuje to jadę na IP - wychodzę z założenia, że lekarz bez zbadanie mnie i tak wiele nie stwierdzi. A jak coś bardziej w standardzie to czekam do kolejnej wizyty lub jadę na nią wcześniej niż miałam jechać. Przy czym to moja druga ciąża, po pierwszej z przebojami, więc jak się na IP dopytują o pierwszą ciążę i co się działo, to i tak mnie badają, bo się może powtarzać.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora