Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-27, 09:00   #2432
peachella
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez paula_d Pokaż wiadomość
Ja nie miałam tego badania a też mamy z mężem konflikt serologiczny (ja mam - a mąż +). Miałam tylko w 28 tc powtórzone badanie na obecność przeciwciał i jak byłam w 7 tc w szpitalu to dostała zastrzyk z immunoglobulina. A o tym badaniu pierwsze słyszę

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

O kurtka na wacie aleś mnie wystraszyla 😨☺ale jestem juz przygotowana. Sam lekarz powiedział że może być różnie po włożeniu palucha 😆
Ja mialam na wyniku zawsze wpisana nazwe badania " przeciwciała/dawniej odczyn coombsa". Wiec to samo mialas tylko pewnie bez poprzedniej nawzy ;-)

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Ja się witam z porodowki odeszły mi wody, skurcze się nasilają. Dobrze by było gdybym się zdrzemnela ale się nie da.

Oo jaaa!!!!! Trzymaj się tam, i powodzenia. Rzeczywiście nigdy nie wiadomo. Teraz to sie naprawde boję ale zazdroszcze! :-D

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
lexie mocno trzymamy kciuki!! Wow ale niespodzianka! Będzie pierwszy poród sn
Czy to ty wczoraj pisałaś że jeszcze torba nie spakowana?

Ja patrząc na moje relacje z tz nie zdziwię się jak zacznę lada dzień albo nawet lada moment rodzić. Tak się z rana poklocilismy że już jestem na spacerze z psem, cała zapłakała. A u nas przecież zawsze jak coś ważnego się dzieje to w takiej atmosferze. W takiej małą zrobiliśmy to pewnie i w takiej wyjdzie
Nie przejmuj sie, ja z mezem mam to samo, wczoraj myslalam, ze go rozerwę! Tak mi ciśnienie podniósł....z tą atmosferą też możemy sobie podać ręce :-P
peachella jest offline Zgłoś do moderatora