2015-10-27, 09:00
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez paula_d
Ja nie miałam tego badania a też mamy z mężem konflikt serologiczny (ja mam - a mąż +). Miałam tylko w 28 tc powtórzone badanie na obecność przeciwciał i jak byłam w 7 tc w szpitalu to dostała zastrzyk z immunoglobulina. A o tym badaniu pierwsze słyszę
---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------
O kurtka na wacie aleś mnie wystraszyla 😨☺ale jestem juz przygotowana. Sam lekarz powiedział że może być różnie po włożeniu palucha 😆
|
Ja mialam na wyniku zawsze wpisana nazwe badania " przeciwciała/dawniej odczyn coombsa". Wiec to samo mialas tylko pewnie bez poprzedniej nawzy ;-)
Cytat:
Napisane przez lexie42
Ja się witam z porodowki  odeszły mi wody, skurcze się nasilają. Dobrze by było gdybym się zdrzemnela ale się nie da.
|
Oo jaaa!!!!! Trzymaj się tam, i powodzenia. Rzeczywiście nigdy nie wiadomo. Teraz to sie naprawde boję ale zazdroszcze! :-D
Cytat:
Napisane przez fasterka90
lexie mocno trzymamy kciuki!! Wow ale niespodzianka! Będzie pierwszy poród sn
Czy to ty wczoraj pisałaś że jeszcze torba nie spakowana?
Ja patrząc na moje relacje z tz nie zdziwię się jak zacznę lada dzień albo nawet lada moment rodzić. Tak się z rana poklocilismy że już jestem na spacerze z psem, cała zapłakała. A u nas przecież zawsze jak coś ważnego się dzieje to w takiej atmosferze. W takiej małą zrobiliśmy to pewnie i w takiej wyjdzie
|
Nie przejmuj sie, ja z mezem mam to samo, wczoraj myslalam, ze go rozerwę! Tak mi ciśnienie podniósł....z tą atmosferą też możemy sobie podać ręce :-P
|
|
|