Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-27, 09:14   #164
neska002
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
dzien dobry
ale naskrobalyscie, jak milo !

mam ciezkie dni w pracy..
pije kawke i lece cos porobic w lab. albo najpierw obowiazek i pozniej kawusia

po rowerze i rolkach mam zakwasy miesni plecow przewiac tez mnie pewnie musialo!
milego dnia zycze, bede zagladac dzis w miare mozliowsci :P

Hejo ;-) Co w pracy się dzieje? Nerwowo? Mój kuzyn zawsze mówił: najpierw obowiązki, a potem przyjemności. Prawda! Po przyjemnościach już niekoniecznie chce się iść do obowiązków

Zakwasy na plecach? Chyba nigdy nie miałam. To musi być dziwne uczucie.

Trzymaj się cieplutko !

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja już w pracy, na śniadanie był omlet kakaowo-bananowy z kaki
Zakwasy po wczorajszym treningu mam chyba w całym ciele, ale jestem zadowolona, czuję, że dałam z siebie wszystko.

Menu na dzisiaj:

1. Omlet
2. Hummus z warzywami, zupa z kurczakiem i ryżem
3. Curry z indykiem i serem
4. Dwa jabłka i gruszka
5. Sałatka z łososiem albo znów curry

Kolejność może się pozmieniać, ale takie posiłki mam przygotowane, więc wiem, co zjem

No i wieczorem trening, dzisiaj cardio i brzuch.
Zrobiłaś mi ochotę na omlet :P Bardzo fajne masz menu, takie urozmaicone.

Sama robisz hummus czy kupujesz gotowy?

Ale ładnie ćwiczysz

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Neska - ja wlasnie chce sie nauczyc "cieszenia sie slodyczem" a nie rzucania sie na nie. Teraz w pl kupilismy troche polskich slodkosci z Wawela i Mieszko... w ramach terapii trzymam je na stoliku na talerzyku w zasadzie pod reka

Ja wczoraj robilam hybrydy. Po dwoch tygodniach byl masakryczny odrost i dlugosc. Jaki kolor planujesz ?

Zwazylam sie i jest mniej niz przed wyjazdem do Pl

Dzien dobry wszystkim.

��
Też bym chciała się tego nauczyć. W sumie był czas, że potrafiłam ale znów zrobiłam krok w tył w tym temacie. Dlaczego mam wrodzone uwielbienie do słodyczy? Czekolada kusi, oj kusiii

Chcę zrobić sobie niebieski i na jednym paznokciu jakiś wzorek ale jeszcze nie mam nic konkretnego, zobaczę co mi koleżanka zaproponuje Pochwalę się wieczorem co wyszło ;]

Schudłaś w Polsce? Dziiiiwne

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Chyba wprowadzę sobie jakieś karne ćwiczenia za podjadanie słodkiego. Myślicie, że takie coś by się sprawdziło?

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

Edytowane przez neska002
Czas edycji: 2015-10-27 o 09:19
neska002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując