2015-10-27, 10:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez Amelia16
Ej, nie strasz mnie  i dziękuję, nie byłam zadowolona z antybiotyków dla dzieci, ale chociaż szybko widać efekty kuracji  oby Tobie ten katar szybko minął!! 
Wizyta dzisiaj?  Ja dopiero jutro...
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------
Nie zdziwiłabym się  Właśnie zerknęłam, że Lexie miała termin na 20tego dopiero a tu już rodzi, także jesteśmy w grupie ryzyka  Chociaż ja już sama nie wiem, czuję się naprawdę dobrze, nawet nie mam na co narzekać... Z tym, że przy poprzednich porodach też mnie brało z totalnego zaskoczenia. No zgłupieć można, ale trochę jestem podekscytowana tym czekaniem na godzinę zero 
|
ja dzisiaj tylko na pobranie wymazu do GBSa
właśnie Lexie wyskoczyła z końcówki listy prosto na porodówkę i teraz nikt już nie może się czuć bezpiecznie 
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Ona w sumie trochę pisała, że brzuch ją pobolewa jak na okres, potem ten czop... U mnie totalna cisza. Nie strasz, że ni stąd ni zowąd może się poród rozpocząć  bo naprawdę u mnie nie ma żadnych przesłanek 
|
mnie dzisiaj strasznie kurczy w podbrzuszu
|