Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-27, 10:38   #2459
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Ej, nie strasz mnie i dziękuję, nie byłam zadowolona z antybiotyków dla dzieci, ale chociaż szybko widać efekty kuracji oby Tobie ten katar szybko minął!!
Wizyta dzisiaj? Ja dopiero jutro...

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Nie zdziwiłabym się Właśnie zerknęłam, że Lexie miała termin na 20tego dopiero a tu już rodzi, także jesteśmy w grupie ryzyka Chociaż ja już sama nie wiem, czuję się naprawdę dobrze, nawet nie mam na co narzekać... Z tym, że przy poprzednich porodach też mnie brało z totalnego zaskoczenia. No zgłupieć można, ale trochę jestem podekscytowana tym czekaniem na godzinę zero
ja dzisiaj tylko na pobranie wymazu do GBSa

właśnie Lexie wyskoczyła z końcówki listy prosto na porodówkę i teraz nikt już nie może się czuć bezpiecznie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Ona w sumie trochę pisała, że brzuch ją pobolewa jak na okres, potem ten czop... U mnie totalna cisza. Nie strasz, że ni stąd ni zowąd może się poród rozpocząć bo naprawdę u mnie nie ma żadnych przesłanek
mnie dzisiaj strasznie kurczy w podbrzuszu