Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brakuje już sił..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-27, 15:32   #1
pcia17xo
Przyczajenie

brakuje już sił..

Hej kochane.Nie wiem czy dobrze trafiłam,ale juz nie daje sobie rady i potrzebuje sie wygadać i przede wszystkim potrzebuje pomocy.Jestem z chłopakiem prawie 3 lata.Na początku była sielanka jak to na początku pozniej zaczelo sie wszystko psuć kłotnie awantury i sceny.Pojawiło sie mniej uczuć ze strony mojej drugiej połowki. Zauwazyłam, ze nie strara sie jak kiedyś.Wiem ze nigdy nie bedzie jak na początku ale mógłby chociaż wysłuchać co mam do powiedzenia.Ostatnio pokłociłam sie z nim o to, ze ciagle gra a nie szuka pracy ( on mowi ze szuka a jaka jest prawda nie wiem).Zadzwoniłam żeby z nim to wyjaśnić spokojnie a on zaczął krzyczeć rozłączył sie bo musiał grać i nie mógł ze mną rozmawiać. Zpytalam wybieraj ja albo gry odpowidział ,ze gry .Moja cierpliwość sie wyczerpała ,nie miałam już siły jak glupia do niego dzwoniłam a on nie odbierał. Dziś jest to samo po prostu rece mi opadają bylam tak zdenerwowana ,że to ja wyłączyłam telefon.Widze,że nie ma do mnie szacunku a najgorsze jest to ,ze nie widzi swoich błędów.Kocham go i nie chce go zostawić ale sama nie wiem co jest odpowiednie prosze o pomoc co zrobić żeby zrozumiał swoje błędy,że on może mnie stracić !
pcia17xo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując