Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-28, 07:06   #2650
Kasiula8708
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Pelnia a dziewczyny chyba spac nie mogly bo tak sie rozpisaly a ja wlasnie na odwrot,dosc szybko odplynelam,myslalam ze cos sie ruszy w nocy ale gdzie tam

Lexie no naprawde szybko wam poszlo,tylko pozazdroscic buziaczki dla malej,duzo zdrowka dla was odpoczywajcie sobie

Beautifuldream mi z chlopiecych imion podobaja sie Macius,Wojtus,Kacper,Szym on, Krystian

Co do emolientow tez narazie nie kupowalam,tylko plyn 2w1 zhippa zobaczymy jak to bedzie,w razie czego dokupimy cos,z piersi mi nic nie ciekbie,ale ost z ciekawosci scisnelam sutka i pare kropelek wyszlo,takze mam nadzieje ze mleczko dla malej bedzie

Iclosemyeyes pytalas wczoraj czy cos robie na przyspieszenie porodu,otoz nie bo podczytuje inne watki i widze ze raczej to egzaminu nie zdaje,do mycia okien sie nie nadaje,brak sil po prostu,seksy z mezem od czasu do czasu bo niewygodnie a pozatym zeby pomoglo to czytalam ze ze 20 razy na dzien trzeba by,przeciez bym chlopa zajezdzila po schodach sie nalaze bo pokoj mam na gorze,sutkow nie tykam bo mam mega wrazliwe,pije caly czas herbatke z lisci malin i lykam wiesiolka,licze ze chociaz jak mala wyjsc jeszcze nie chce,to te specyfiki ulatwia i choc troche skroca porod
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora