2015-10-28, 09:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez beautifuldream
Czyli to dobry znak? 
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------
Paula powiedz mi czy w naszym szpitalu dają strój do porodu dla męża czy trzeba w aptece kupić swój? Bo różnie słyszałam
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------
Bartuś to chrześniak mojego męża (syn jego brata), Wiktora ja miałam w rodzinie, ale w wieku 4lat zmarł na nowotwór, a Tomek ślicznie, tylko mój były tak miał na imię, także Mąż na pewno się nie zgodzi
U nas póki co na topie jest Wojtuś, Fabian, Igor i Antoś
|
Igor <3 u nas jak by był chłopak to pewnie właśnie Igor 
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada
To w takim razie po co to cale zamieszanie z planem? Jesli to ma byc jedynie dobra wola poloznej to ja jej na biezaco moge wymyslac co sobie zycze a czego nie
Moja gin mojej przyjaciolce mowila jak dawala ten plan porodu ze oni musza sie do tego stosowac. Mi nic nie mowila.
Tomek mial byc u nas  jeszcze mi sie podobaja Tobiasz, Filip Szymek Mikolaj Paweł Michał
|
Nasza położna mówi, że lepiej ten plan mieć niż nie mieć, zwłaszcza, że np. tam zaznaczasz czy zgadzasz się na jakiś studentów czy coś - u nas żadnych studentów nie ma, więc to nie problem, ale jak jest szpital przy uczelni to warto chyba zawczasu uprzedzić, że sobie nie życzysz co do reszty to wiadomo, że wszystko zależy od tego, jak będzie szło - ale taki plan porodu to główne wytyczne, np. że chcesz rodzić z mężem czy kimś innym albo sama itd.
Cytat:
Napisane przez lexie42
Wczoraj o 11.25 przyszła na świat Julka  waży 2950, 53 cm także jak na urodzona w 37 tygodniu jest super. Poród zgrabnie poszedł ale byłam cały dzień bez sił i dlatego dopiero teraz pisze. Julka jest kochana i ciesze się że mam ją już przy sobie. No ale zaskoczyła nas totalnie z terminem 
|
Gratulacje!
|