2015-10-28, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes
Ehh leżę jeszcze w łóżku z przeziebieniem [emoji57] najchętniej bym dziś nigdzie nie wychodziła, ale jestem zmuszona, bo nie mam nic do jedzenia.
Na usg udalo mi się umowic gdzie indziej na sobotę [emoji3] ale nie mogę się doczekać.
Mnie męczą mdłości i czytałam ze to może być przez ucisk macicy na żołądek, więc może u Ciebie być podobnie. A robisz coś na przyspieszenie porodu?
Kciuki [emoji256]
Dzięki dziewczyny  [emoji3] faktycznie do zdjęć jak pozuje to robi poważną minę najczęściej [emoji5]
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
Super, że Ci się udało dostać na to usg 
Fajny kotek, to on czy ona? 
Cytat:
Napisane przez Robusta
Lexie42
serdeczne gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i dziecka!!!
a mnie wypadają dziś równe 3 tyg to terminu  a jak wróciłam rano z badań to w toalecie znalazłam dużo śluzu i na papierze taką kulkę śluzu żółtawą wielkości małego paznokcia i zastanawiam się czy o nie czop   ???
|
To pewnie czop. Jeśli nie był podbarwiony krwią to możesz jeszcze się kulać nawet do terminu.
Ja mam mieszane uczucia- z jednej strony chciałabym tak za około 2 tygodnie urodzić, a z drugiej strony boję się ze jeszcze nie mamy wielu rzeczy i że poród nas zaskoczy Też tak macie?
|
|
|