2007-09-20, 07:24
|
|
Rozeznanie
|
Lista recenzentek w danej kategorii
Witam! 
Wpadł mi do głowy taki pomysł, który, w razie realizacji, bardzo ułatwiłby mi, a myślę, że także innym Wizażankom, korzystanie z KWC. Mianowicie często decydując się na zakup produktu z danej kategorii porównuję w niej różne recenzje tej samej osoby. Pomocne jest to zwałaszcza wtedy, gdy ma ona podobny profil cery. Ale nie tylko; często na podstawie takich recenzji łatwiej zorientować się w różnicach między produktami, albo w wypadku, gdy używało się jednego z recenzowanych produktów i ma się podobne odczucia do danej recenzentki, można bezpieczniej kierować się jej oceną przy wyborze innego produktu w danej kategorii.
Zareklamowałam mój pomysł , teraz przejdę do sedna: Czy możliwe by było od strony technicznej stworzenie dla każdej kategorii listy recenzentek w niej oceniających, z liczbą wystawionych w danej kategorii recenzji w kolumnie obok i linkiem do spisu tychże? A jeżeli jest to możliwe - co sądzicie o moim pomyśle? 
PS Przyznam, że najbardziej zależy mi na kategorii "ultrawysoka ochrona anty-UV". Może można by na próbę zrobić takie coś dla tej kategorii? 
Pozdrawiam!
|
|
|