2015-10-28, 14:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez kaaasi
Mamusie pocieszające jest to, że teraz będą pytania i rady z innej półki równie irytujące  "urodziłaś już ? " " to kiedy masz termin? " - teściowa mnie pytań średnio raz na 2 tyg  chyba aż tak nie jest trudno zapamiętać datę ?  i sztandarowe " ile przytyłaś już ? " - siostra Tż chyba chce mnie wyprowadzić z równowagi 
|
a potem inne równie ciekawe "siedzi już?" "a zjada cały obiadek?" "a ile już ma ząbków" i nagle ni z gruchy ni z pietruchy "to kiedy kolejne?" 
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Dokładnie, tak jak mówisz.
A ja raz w przypływie złości i już takiej desperacji odpaliłam przy Wigilii, przy opłatku, tak żeby każdy słyszał: Dzieci nie będzie, jesteśmy bezpłodni. Ale kupimy sobie psa i kota. 
To potem jak zaszłam to tez dorobili sobie teorię: oho poszła na in vitro  Jakby nie odpowiedzieć, to zawsze będą mieć swoje teorie 
|
o widzę bratnią duszę, ja też pare razy niektorych zgasiłam... niestety jeden delikwent się nie poddał i drążył temat dalej 
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Mnie tam nigdy nie interesowało życie męża przede mną, nawet nie wiem, ile dziewczyn miał itd. Jakieś tam zdjęcia gdzieś leżą, ale nie wiem, kto na nich jest  . Dziwne co?
|
ja wiem, że tż miał kilka i na tym ta wiedza się praktycznie kończy. No wiem jak jedna wyglądała i gdzie mieszka (może mieszkała), bo kiedyś ją spotkaliśmy na ulicy. Także nic dziwnego.
|
|
|