Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-28, 14:12   #1120
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Mamusie pocieszające jest to, że teraz będą pytania i rady z innej półki równie irytujące "urodziłaś już ? " " to kiedy masz termin? " - teściowa mnie pytań średnio raz na 2 tyg chyba aż tak nie jest trudno zapamiętać datę ? i sztandarowe " ile przytyłaś już ? " - siostra Tż chyba chce mnie wyprowadzić z równowagi
a potem inne równie ciekawe "siedzi już?" "a zjada cały obiadek?" "a ile już ma ząbków" i nagle ni z gruchy ni z pietruchy "to kiedy kolejne?"

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Dokładnie, tak jak mówisz.
A ja raz w przypływie złości i już takiej desperacji odpaliłam przy Wigilii, przy opłatku, tak żeby każdy słyszał: Dzieci nie będzie, jesteśmy bezpłodni. Ale kupimy sobie psa i kota.
To potem jak zaszłam to tez dorobili sobie teorię: oho poszła na in vitro Jakby nie odpowiedzieć, to zawsze będą mieć swoje teorie
o widzę bratnią duszę, ja też pare razy niektorych zgasiłam... niestety jeden delikwent się nie poddał i drążył temat dalej

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Mnie tam nigdy nie interesowało życie męża przede mną, nawet nie wiem, ile dziewczyn miał itd. Jakieś tam zdjęcia gdzieś leżą, ale nie wiem, kto na nich jest . Dziwne co?
ja wiem, że tż miał kilka i na tym ta wiedza się praktycznie kończy. No wiem jak jedna wyglądała i gdzie mieszka (może mieszkała), bo kiedyś ją spotkaliśmy na ulicy. Także nic dziwnego.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora