Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w maju dużo xs s buty bielizna biżuteria książki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-28, 22:26   #86
Cala
404 Not Found

Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
GG do Cala
Dot.: w maju dużo xs s buty bielizna biżuteria książki

Sprawdzałam. Baleriny nie są ani miękkie ani sztywne - skóra eko, z której są wykonane dopasuje się do stopy, bez uwierania

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Spodnie odpadają, bershkowe będą za duże, natomiast h&mowe mają za szerokie nogawki. Mogłabym baleriny wymienić na marynarkę, ale wolałabym upewnić się, co do jej stanu

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Wiem, wiem o co chodzi Spranie tym bardziej widać na ciemniejszym materiale właśnie. Liczyłam, że zaproponujesz więcej zdjęć (z doświadczenia wiem, że flesh pomniejsza spranie), ale nie nakłaniam Cię do tego bo sama z braku czasu nie praktykuję robienia dodatkowych zdjęć
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mam tą marynarkę - identyczną , z tą różnicą, że ona jest nowa, jeszcze z metką, jednak w rozmiarze S (jest za duża), stąd nie miałam jej nigdy na sobie Wisi w szafie bo mi się podoba Z tego powodu jestem w stanie zaryzykować i bez dodatkowych zdjęć wymienić się z Tobą na mniejszą za baleriny, jeśli oczywiście chcesz