Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brązowowłose - ploty i inne głupoty, a czasem jakieś farbowanie ;) część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-29, 10:32   #2318
rumpleteazer
Zadomowienie

Dot.: Brązowowłose - ploty i inne głupoty, a czasem jakieś farbowanie ;) część VII

Cytat:
Napisane przez Beata. Pokaż wiadomość
Ale to raczej tak w ramach eksperymentu było
Chociaz u mnie i tak ciemno wyszło, raczej poziom 6 niz 7
Następnym razem będzie ciemniej
Bez eksperymentów nie ma zabawy

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Rumpleteazer czuję, że zrobisz ciemniejsze włosy, bo ty zawsze tak coś sobie upatrzysz/wymyślisz, a potem działasz Pochwal się potem fotkami.
O ile dziś nie zobaczę np. pięknych włosów Jennifer Aniston i mi się odwidzi "prawie czarny"
Czegokolwiek bym nie zrobiła na pewno się pochwalę

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
A ja dalej przy hennie i póki co nie zamierzam jej zdradzać. Henna lass to niebo a ziemia w porównaniu z khadi. Blondyn same się na wątku zrobiły
Następny wątek musi się nazywać mniej więcej tak: z brązu na blond, z blondu na brąz

Cytat:
Napisane przez Karla Electra Pokaż wiadomość
Skoro ja się pytałam niedawno o kolor to powiem że 6% i 9% nie ruszyły włosów po Matrixie, od miesiąca używam szamponu przeciwłupieżowego który nieco sprał kolor. Wczoraj po 4 miesiącach pofarbowałam się Joanną Multi Color w odcieniu Miedzianego brązu (szukałam 4.35 i 5.25 z Olia ale nie mają takich kolorów). Z racji że jestem na poziomie gdzieś między 5 a 4 chyba łapię się w wytyczne wątku.
Wkleisz fotkę?