2015-10-29, 20:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
Napisane przez Butterfly_27
Ja zaraz jadę do sklepu pokupować coś pysznego a jednocześnie zdrowego i dietetycznego 
|
i co tam dobrego nakupowałaś?
Cytat:
Napisane przez agafisia
hejka
ania-ale zmian w twoim życiu  zakręcony czas... ale z nami może się weźmiesz w garść 
|
hej
no tak się wszystko do kupy zebrało 
ale nie ma co szukać wymówek tylko trzeba działać i coś ze sobą robić a nie tylko narzekać także mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarnę
Cytat:
Napisane przez Liviene
hejo, założone w idealnym momencie 
coś o mnie, 169 cm wzrostu i ok 73 - 74 kg żywej wagi  mimo, iż moja bazowa waga to przeważnie 68-69 kg (nie mówię że to było dobre, ale teraz dużo gorzej) teraz dodatkowe ok 5 kilogramów przytyłam w perspektywie chyba 2 miesięcy, pod wpływem silnego stresu, niestety tak mam  Mój cel to 60 kg, czyli jakieś -14 i poprawa kondycji, no i oczywiście efekty wizualne, pragnę się pozbyć oponki. Mam nadzieję, że nam się uda!
co ćwiczycie?
|
hej
ja różnie. Ostatnio biegałam z TŻtem i bardzo to lubię, ale teraz już trochę za zimno na to także powrót chyba dopiero wiosną
a w domu to różnie-mam masę różnych filmików na kompie, do tego filmiki z neta mam też rowerek, skakankę, hantelki, kołyskę do brzuszków, twister. I ćwiczę to na co akurat mam ochotę
i w nowej pracy będę miała kartę Multisportu z czego bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez sysa09
Hejo, hejo
Ja o sobie tyle: przytyta za bardzo, rządna 58kg ! 
Do dzieła 
|
hej
|
|
|