Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem do Sylwestra schudniemy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-29, 20:15   #9
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Ja zaraz jadę do sklepu pokupować coś pysznego a jednocześnie zdrowego i dietetycznego
i co tam dobrego nakupowałaś?

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hejka

ania-ale zmian w twoim życiu zakręcony czas... ale z nami może się weźmiesz w garść
hej

no tak się wszystko do kupy zebrało
ale nie ma co szukać wymówek tylko trzeba działać i coś ze sobą robić a nie tylko narzekać także mam nadzieję, że jakoś to wszystko ogarnę

Cytat:
Napisane przez Liviene Pokaż wiadomość
hejo, założone w idealnym momencie
coś o mnie, 169 cm wzrostu i ok 73 - 74 kg żywej wagi mimo, iż moja bazowa waga to przeważnie 68-69 kg (nie mówię że to było dobre, ale teraz dużo gorzej) teraz dodatkowe ok 5 kilogramów przytyłam w perspektywie chyba 2 miesięcy, pod wpływem silnego stresu, niestety tak mam Mój cel to 60 kg, czyli jakieś -14 i poprawa kondycji, no i oczywiście efekty wizualne, pragnę się pozbyć oponki. Mam nadzieję, że nam się uda!

co ćwiczycie?
hej

ja różnie. Ostatnio biegałam z TŻtem i bardzo to lubię, ale teraz już trochę za zimno na to także powrót chyba dopiero wiosną
a w domu to różnie-mam masę różnych filmików na kompie, do tego filmiki z neta mam też rowerek, skakankę, hantelki, kołyskę do brzuszków, twister. I ćwiczę to na co akurat mam ochotę
i w nowej pracy będę miała kartę Multisportu z czego bardzo się cieszę

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Hejo, hejo

Ja o sobie tyle: przytyta za bardzo, rządna 58kg !
Do dzieła
hej
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora