Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zajęty chłopak, który mnie podrywa...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-30, 07:09   #24
ladymezmerize
Raczkowanie

Dot.: Zajęty chłopak, który mnie podrywa...

Przepraszam, że to piszę, ale nie mam szacunku do takich ludzi jak Ty. Jak lubisz budować swoje szczęście na czyjejś krzywdzie to proszę bardzo. Pamiętaj jednak, że karma wraca.

Nie rozumiem, nie jest Ci wstyd?
"Chłopak mi się podoba, więc mam w d0pie to, co robi, *kij że obecną laskę traktuje jak śmiecia* ważne, że mi się podoba to z niego nie zrezygnuje. Sam zaczął mnie zarywać więc to mi się należy."

Pakujesz się w relacje z chłopakiem któremu fajnie się z Tobą rozmawia, fajnie się Ciebie zarywa GDZIE U BOKU ma swoją dziewczynę. Nawet jeśli się co do niej wypalił, to nie jest Ci po prostu najzwyczajniej wstyd w jej obecności, kiedy on odwala takie kongo? Nie wiem, podziwiasz go za to, że zachowuje się jak sk*#wiel? Lecisz do niego jak ćma do lampy *BO MI SIĘ NALEŻY, SAM PRZECIEŻ ZACZĄŁ* a on się głupio cieszy, że tańczą wokół niego dwie laski? Ja bym na takiego śmiecia w ogóle nie zwróciła uwagi. Nie szanuje uczuć swojej dziewczyny, Twoich pewnie też nie. Gdyby mu na Tobie zależało, to by zakończył sprawę z dziewczyną, by być fair i zaczął by z Tobą, a on to robi w obrzydliwy, perfidny sposób. Szkoda gadać, nie życzę Ci tego ale za rok,dwa, miesiąc sama się możesz stać taką *drugą na produkcji* kiedy będzie w Twojej obecności zarywać inną laskę i łamać Ci serce.
Powtórze, chcesz na czyjejś krzywdzie budować swoje szczęście *bo Ci się należy*, to gratuluję.