Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-30, 12:00   #1514
NanaR
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

A tak wogole to dzień dobry
Ja dziś w dobrym humorze byłam u fryzjera odświeżyć kolor i podciąć wróciłam i czekała na mnie paczka z kombinezonem, który wylicytowalam na allegro i okazał się bardzo fajny a pani mi gadżety durzucila z 10 czapek 10 par skarpetek itp

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
ech...bywają niestety również wyrodne matki
Mój szwagier miał taką przygodę z poprzednią dziewczyną. Z obecną jest już jakoś 7, czy 8 lat. Z poprzednią spotykał się też ładnych parę lat, bo zaczęli chodzić ze sobą za szczeniaka w wieku 15-16 lat. I poprzednia laska mu taki numer wycięła, że poznała rozwodnika (Polaka mieszkającego w UK) przez pół roku nawijała z tamtym z UK, kilka razy się spotkali (było też oczywiście figo-fago), a ze szwagrem zerwała dopiero wtedy jak tamten jej bilet do UK kupił, czyli była pewna, że już jej się nie wywinie. A mojego szwagra trzymała za pewne w rezerwie, jakby przypadkiem zaciążyła, bo szwagier by się z nią od kopa ożenił, myśląc, że to jego dziecko.
To trzeba być wyrachowanym. Przebiegła laska.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora