2015-10-30, 13:40
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ignorancja czy głupota?
Cytat:
Napisane przez Pancakness
Prawda boli, wiem ale najgorsza prawda jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwo. Twój post to idealny przykład wypowiadania się na temat o którym nie masz pojęcia. Nie znasz mnie i nawet jeśli mam jakieś problemy ze sobą to nie są one związane z przypadłością autora. Widzisz tutaj gdzieś mój wątek na temat: "Uprawiałem z nią seks jak miała chłopaka a teraz mnie olewa, co mam ze sobą zrobić, smuteczek tak bardzo". Bo ja nie widzę. Ale w sumie masz racje, zazwyczaj kobiety uciekają od dobrego seksu i ciekawych mężczyzn, to naturalne. Dziękuje, że mnie oświeciłaś.
|
Jestem życzliwie nastawiona do ludzi, do Ciebie też się postaram. Jestem w stanie zrozumieć wszystkie przejawy bycia człowiekiem.
Zadam Ci proste pytanie: skąd u Ciebie potrzeba, by wypowiadać się na temat, w którym jest za mało danych? Mało to chyba racjonalne, a w zasadzie w ogóle. Czyżbyś znał myśli tej dziewczyny? Ja wiem, skąd ta potrzeba.
Twoje zdanie "w łóżku słabiutko" wskazuje na odczuwanie pogardy, wyższości przez Ciebie, wobec tego, do kogo to skierowałeś. Nie jest to neutralna, sucha informacja.
Co zyskałeś przez to, że okazałeś komuś wyższość, pogardę? Sam poczułeś się lepiej.
Już sama ta sytuacja coś mówi o Tobie.
A teraz przepraszając za udzielanie rad i psychoanaliz będąc nieproszonym, radzę popracować nad poczuciem własnej wartości, pewnością siebie, i radzeniem sobie z emocjami. Słabo z tym u Ciebie.
Bez tego silnym i atrakcyjnym samcem alfa, którym chciałbyś być, nie będziesz
|
|
|