Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-30, 14:58   #1567
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
dobre, dobre

A tak w temacie dentysty - kontrolujecie swoje ząbki w ciąży? Bo ja wstyd się przyznać, ale jeszcze ani razu nie byłam

normalnie chodzę co pół roku - 8 miesięcy, bo niestety mam kiepskie zęby. Miałam wszystkie w kwietniu pięknie wyleczone i co? I 3 już w ciąży robiłam

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A Wy jak robicie ząbki? Mój tż zawsze musi mieć końskie dawki znieczulenia hahaha
kiedyś i kanałówki robiłam bez znieczulenia, bo bałam się znieczulenia a teraz robię już ze znieczuleniem, wolę te 2h być odrętwiałą, ale się nie bać i co można zrobić na raz.

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Mój Patryś jak M byl w domu to kilka razy mu sie zdarzyło tak kopnąć ze poczuł 😊 ale chyba lepsza rozrywka jest narabianie mi po pęcherzu...

Fajne uczucie jest jakDzidzia w brzuszku ma czkawkę 😊 Lilka miała raz, dzień przed porodem 😊
nie wyczułam czkawki w poprzedniej ciąży zobaczymy co teraz będzie

Przyszedł łobuz ze szkoły i pyta czy dzidziuś kopie. Podeszła do brzucha, przyłożyła ręke i mówi, nie kopie, chyba śpi. To się mała tak rozbrykała, że myślałam że wyskoczy. Mówię do łobuza, że rozbrykała dzidziusia, a ta podeszła i mówi do brzucha "brzuszek to kłębuszek". Ja się tak patrzę na nią, a ta do mnie że to jest kod. I uwaga! Cisza i spokój od pół h
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora