Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-01, 13:06   #1858
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
hej udało mi się Was nadrobić
Ja wróciłam wczoraj wieczorem od mamy, zaliczyłam też grób babci i dziadka, odwiedziłam ciotkę i kuzynki... i obłowiłam się w ciuszkach
Wczoraj była taka straszna mgła, a dzisiaj słonko ale dzisiaj, to już się nigdzie nie ruszam. A do krk na grób dziadka i babci tża pojedziemy dopiero w połowie listopada, bo teraz nam jakoś nie po drodze.

Wiecie co moja jedna kuzynka opowiadała mi o swoim porodzie. Rodziła 5 godzin, do rozwarcia 9cm, a skończyło się cesarką, bo małej strasznie tętno skoczyło. Jej córa ma 1,5 roczku teraz i jest taka słodka, że najchętniej bym ją ukradła. Ma takie świetne loczki na głowie a oczy robią się jej zielone, teraz ma takie dziwne jakby brąz z niebieskim zmieszany i tak wpada w zieleń... ech no słodka jest i tyle.
A druga kuzynka (ma 18 lat) rodziła 2 godziny... no dacie wiarę 2 godziny i już Lekarz jej powiedział, że poród książkowy i mogli go w sumie nagrać 2 godzinki i było po wszystkim, a dziecko nie takie znowu małe, bo ważyło 3950 też bym tak chciała
I obie stwierdziły, że ból nie jest aż taki straszny, że da się przeżyć

2 godziny !!!! poród marzenie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora