Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem do Sylwestra schudniemy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-01, 16:12   #81
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

hejka
ja dziś wstałam z bólem łba-ale przynajmniej brzuch nie bolał pogoda u nas cudna-20 stopni było wiatr trochę,ale to nie przeszkadza
szok z tymi centarzami-u nas to tylko kwiaty i świeczki stoją ale kurde wata cukrowa i balony? jak wesołe miasteczko...wstyd że na wszystkim się zarabia...

daga-właśnie ja robiłam placki podobne jak na ziemniaczane ale one na słodko były dobre jakoś z sosikiem sobie ich nie wyobrażam...a na jutro został mi gulasz z dzisiaj...
hehe dobre nawzwisko-kiełbasa krakowska ja mam pospolicie po mężu żadnych wynalazków
ja jakoś żule na kozakach...i tak zawsze obcas mi pierwszy idzie...więc szkoda kasy...mam z zeszłego roku-otwierali nowy sklep i była na wszystko promocja duża wiec kupiłam kozaczki zapłaciłam coś koło 70 zł a na prawdę śliczne są-długie takie do kolana brązowe z jakimiś świecącymi dodatkami leżą w piwnicy i czekają na zimę
a mleko z czosnkiem i miodem uwielbiam
ania89-placuszki robiłam z upieczonej dyni startej na tarce w sumie puree można zrobić z mąką, jajkiem,ciapką jogurtu,i szczyptą proszku do pieczenia-na konsystencję placków ziemniaczanych wyszły mega mięciutkie na placuszek dawałam łyżeczkę jogurtu naturalnego i pół łyżeczki powideł śliwkowych przepyszne choć lekko mulące bo smażone na oleju
madzia-uwielbiam serniki a nie umiałam żadnego-tyle przepisów i żaden mi sie nie podobał albo nie smakował albo nie wyszedł dopiero teraz mam nowy przepis łatwy,niedrogi,szybki a sernik pychotaaa
wcześniakom w 8 miesiącu się rozwija jeszcze sporo narządów-płuca min. i dlatego mają gorzej...i nie wszystkie przeżywają...właśnie lepiej jest w 7 i 9 niż 8...
ale super spędziłaś dzień z dzieciakami fajni z was rodzice że ciągle im coś wymyślacie a nie tylko komp i tv mogłabym być twoim dzieckiem
jakie miałaś nazwisko??
co to za wyjazd z @? alkoholu nie bo będzie ciekło, basenu,jakuzzi,sauny nie bo wiadomo, bzyku nie bo ble
sysa-ty to mnie zaskakujesz swoją niewiedzą mleko z czosnkiem i miodem od wieków się stosuje jako naturalny lek czosnek to antybiotyk
a wok to nie danie tylko tak jak daga pisała nazwa głębokiej patelni nie je sie woka tylko dania z woka chińskie dania i warzywka duszone na różne sposoby
zdrowiej maleństwo moje jak nie chcesz pić mleka z czosnkiem to może czosnek na chlebek zjedz...i pij dużo herbatki z cytrynką i miodem i sokiem malinowym...polecam lipe na rozgrzanie
beatka-jak tam twoja przeprowadzka??

po obiedzie zaliczyłam 70 minut kijków i mąż mi dziś nasmarował stepperek-nie będę piszczeć
a we wtorek jedziemy na 2 dni w góry-naładować akumulatorki bo wariować zaczynam

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora