Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-01, 17:13   #66
callas801
Przyczajenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez callas801 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki!

Z góry przepraszam,że piszę od razu tak bezpośrednio, ale nie mam wyjścia - czas.

Obiecałam sobie, że nie będę czytać żadnych for przed operacją, ale trudno stało się, naczytałam się i pojawiło się mnóstwo wątpliwości Zamiast się cieszyć że to już za tydzień -jestem załamana. Nie umiem sobie wyobrazić tego, co zaproponował mi lekarz i to jest właśnie mój problem. Chodzi oczywiście o wielkość implantów. Nie przewidziałam że na wizycie usłyszę, że samo powiększenie nic mi nie da - trzeba zrobić plastykę. Nie byłam chyba na to gotowa i dopiero teraz to zrozumiałam, nie brałam w ogóle pod uwagę krojenia cycków i wycinania brodawki. No ale jak mi doktor powiedział, że inaczej to będzie jak bym wypełniła skarpetki to się poddałam i nawet już nie walczyłam. Teraz się boję, waham czy w ogóle nie zrezygnować.

Mój obecny rozmiar - nie wiem puste C lub D, bo staniki kupuje z podwójnym push-upem. Jestem po 2 dzieciaków karmionych piersią. Przedtem nosiłam 75C/D (168 wzrostu, waga 54). Teraz chciałabym duże zaokrąglone i nie wiszące, a mam mieć zainstalowane allergany 295 TSF czy coś takiego. Dopiero teraz zaczęłam czytać o tych projekcjach itp i mam wrażenie a niemal jestem pewna, że będą za małe :/ Rozmawiałam już przez tel na temat wstawienia większego implantu ale jedyne co mi zaproponowano to 325 i to pod znakiem zapytania bo muszą mnie jeszcze raz obejrzeć.

Co robić??? Pomóżcie, macie już doświadczenia a mnie czas nagli... same wiecie, że nie sztuka jest wydać kupę kasy i być wiecznie niezadowoloną.

Czy jest tu ktoś po podobnych implantach kto może mi powiedzieć czy to są małe czy duże (wiem wiem pojęcie względne dla każdego znaczy co innego)
Shann jako guru tego forum (nie umniejszając nikomu) liczę na Twoją wypowiedź na temat mojej sytuacji - help co robić?

P.S. reszta szczęśliwych posiadaczek też oczywiście każda sugestia będzie dla mnie cenna.
callas801 jest offline Zgłoś do moderatora