Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - POGADUCHY: przy kawie/herbacie :) urocze towarzystwo :D na różne tematy cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 15:57   #984
kamilciaop
BAN stały

Dot.: POGADUCHY: przy kawie/herbacie :) urocze towarzystwo :D na różne tematy cz.II

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ale ja musze znaleźdź prace... też idę na studia ale niestety do szkoły prywatnej więc to kosztuje... i jesczez dojzady wyżywienie itd... tata już się złości, zę sobie spoczywam na laurach... ledwo mi pierwszą rate opłacił chciałam iśc na staż a tu mi szanowna pani w urzędziwe pweidziała, ze nie mają kasy teraz... :/ dopiero po nowym roku... a po nowym roku to ja już mogę ze styudiów zrezygnowac skoro kasy miec nie będę...

ehhh...to inna sytuacja niz u mnie...ja na szczescie nie place za szkole...zostaja dojazdy ale to wychodzi 4 zlote dziennie plus jakies jedzonko to nie duzo...i mieszkam z rodzinka...
No co ja ci moge poradzic?? szukaj szukaj szukaj...moze wreszcie trafisz...moze pochodz po pizzeriach albo kawiarniach popytaj...a moze znajomi cos ci podrzuca...mzoe cos slyszeli...Trzymam kciukole zebys znalazla cosik
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora