Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-03, 15:55   #4554
amyz
Chanel Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XI

odebrałam przesyłkę z S. Ten Tusz MJ ma datę produkcji (wg świeżomierza na Dolce.pl) 27.12.2013. Więc trochę purchawowaty już ale wygląda ok wiec go zużyję w pierwszej kolejności
za 50 zł może być

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina aurora Pokaż wiadomość

Czy zamawiała któraś z Was na stronie S. w "normalnym" opakowaniu? Tzn. ja zawsze biorę pakowanie "na prezent", bo jak za pierwszym razem zamówiłam z ciekawości to później dziękowałam sama sobie, bo kurier przerzucił mi paczkę przez płot a było mokro... i teraz się zastanawiam, jak będzie box, a wezmę bez pakowania na prezent, to jak to wygląda? POMOCY
box jest osobno a reszta jest zapakowana w torbę Sephorową taką w jaką pakują w stacjo zakupy.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pannawiosna Pokaż wiadomość
Jestem od kilku godzin szczęśliwą posiadaczką różu i tuszu MJ

Róż cudowny, taki ciepły, brudny różyk, idealnie się wpisuje w jesienny makijaż dla bardzo bladej cery matowy i satynowy jednocześnie, bez żadnych drobinek, świetnie się nakłada, rozciera, trwa od 5 godzin bez zmian Szkoda tylko, że dołączony pędzelek w sumie mało praktyczny jak dla mnie, ale razem z etui daje taki "luksusowy" smaczek

A czy któraś z Was używała juz tego Marcowego tuszu lift lash ?? Bo mam otwarty They're real i MJ musi poczekać... warto ??

Jutro przybędzie jeszcze paczuszka z mini Burberry, ta czerwona military red wygląda obłędnie
za udane zakupy
ja jutro rano będę testować tusz MJ to dam znać co o nim myślę na pierwszy rzut oka
amyz jest offline Zgłoś do moderatora