Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-04, 12:07   #3851
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez laszczmagdalena Pokaż wiadomość
pięknie opadnięty brzusio <3

gratulacje!

heh, u mnie nakręcenie chyba na zasadzie efektu placebo - wczoraj na sr mieliśmy temat zwiastuny i etapy porodu i po powrocie do domu miałam 3 takie dość długie skurcze a później rozbolała mnie głowa i ból się niestety dziś rano nasilił aż mi trochę krwi z nosa poszło a teraz jak gdyby nigdy nic - żadnych bóli czy innych dolegliwości...

Przy okazji wrzucam pierwsze próbki z tej sesji ciążowej - szczerze przyznam, że nie widziałam, że jestem aż taka gruba w tej ciąży
Świetne foty

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Ta dziewczyna jest takim typem człowieka, że cokolwiek by mi sie nie działo, to ona zawsze będzie mieć gorzej jedna sytuacja mnie rozwaliła:
- Robiłam morfologię i wyszło , że mam anemię
Ja: Anemia to normalna sprawa w ciąży, też przecież mam od dłuższego czasu
- No tak.. ale ja mam gorszą !

Łomatkoo

Była u mnie położna, zapytałam czy brzuszek mi opadł i odpowiedziała, że nie widać jakoś, ale można poznać po tym że lepiej się oddycha. No mi w sumie już lepiej jest oddychać, w ogóle lżej się czuję. Powiedziała, że brzuch nie każdej opada, ale nawet jak opada to można długo jeszcze z takim chodzić, nie jest jakimś wskaźnikiem rychłego porodu. I że ja powinnam do tp spokojnie donosić ufff oby tak było